Az M1 Híradója szerint nincsenek véletlenek: Gyurcsány Ferenc egykori tanácsadója segíti a Tesco kommunikációját. Ez pedig a közmédia szerint azt jelenti, hogy végső soron Gyurcsány kommunikációs offenzívájának része lehet a boltbezárás.

A Tesco magyarországi vezérigazgatója és a Demokratikus Koalíció ugyanúgy a vasárnapi pihenőnapot okolja a boltbezárásokért. A Híradó által idézett Magyar Nemzet igazi tényfeltáróként ebből kikövetkezteti, hogy mindez csak kommunikációs támadás, és a bezárásokhoz nincs köze a vasárnapi zárva tartásnak.

A riportban ez úgy jelenik meg, hogy felidézik az érintett kommunikációs szakember, Braun Róbert pályafutását. Kiderül, hogy 2000-ben a Sziget kommunikációs igazgatójaként, fél évvel később pedig az Index vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett. A nagy ugrást – és az legfontosabb pont a történetben – az ezt követő időszak jelentette, mikor Gyurcsány Ferencnek adott tanácsokat 2004 októbere és 2005 áprilisa között.

Az M1 Híradó konklúziója: egyértelműen baloldali kötődésű a Tesco kommunikációs stratégája, és így nem meglepő, hogy a válságban lévő Tesco Gyurcsány Ferenc bevált frázisaival kommunikálja a boltbezárásokat.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
A globális felmelegedésért is gyurcsány a hibás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Bercifiu: ma, 11:46
Mondd meg légyszi Anikó néninek, hogy ne Gyurcsányozzon, mert az nem ildomos. A trágya időért pedig a Jóisten a felelős meg a HAARP, meg a borneói fakitermelők, de semmi esetre se Gyurcsány! :-))
Dr. Felipe
Na agymosott birkák, itt a mai takarmány. A Tesco is Gyurcsány kottájából játszik.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 11:52
Verekedős! :))
tivoli
@Dr. Felipe: ma, 12:09
Kérlek, ne Gyurcsányozz!
kukac50
Mindenért Gyurcsány a felelős! A Fidesznek Gyurcsány fóbiája van, ettől lettek elmebetegek!
Sajnálom a tescó bezárásokat sok ismerősöm dolgozik ott.
Utána munkanélküli vagy közmunka a lehetőségük Nálunk.
herczeg0210
@tivoli: Nem emlegetném én egy pillanatig sem, ha a fidesz nem emlegetné félelmében folyamatosan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.