A Központi Nyomozó Főügyészség vádat emelt a Fővárosi Törvényszéken Hiszékeny Dezső országgyűlési képviselő ellen, a hivatlos megfogalmazás szerint vezető beosztású személy által elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt.

A vád szerint 2013 januárjában Hiszékeny Dezső XIII. kerületi alpolgármesterként közvetítő útján jogtalanul 5 millió forintot kért azért, hogy egy vállalkozónak juttassa az önkormányzat tulajdonában lévő üzlethelyiség bérleti jogát. Igaz a pénzt végül nem adták át neki, de a törvény szerint a bűncselekmény ettől függetlenül befejezettnek minősül.

A vádiratban szereplő korrupciós bűncselekményt kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetik – áll a főügyészség közleményében.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Átlátok a szitán.
Az ilyen kis fostalicskákat most bedobják a közösbe, csak hogy a több milliárdos ügyekről szó se essen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@papa.49: Tudom, ezt csinálták a válsztáskor is! Szemetek!
evacica
@mate03: Csak rámegy az életéből 2 év. Nem kívánom senkinek, akit alaptalanul rágalmaznak meg és hurcolnak meg, hogy min megy keresztül ő is meg a családja is. Egyébként, hogy ez rágalom az biztos, már maga a vád is nevetséges! Egy valaki állít valamit, természetes meg sem valósult, de azért meghurcolunk valakit! Újabb Sukoró mikor Gyurcsányon próbáltak fogást keresni! Csak azt tudnám, hogy Rogánnál miét
evacica
folytatom szóval Rogánnál miért nem nyomoz az ügyészség, hisz a visszaélések tömkelege, vagy Vida Ildikónál, már kiszúrja a szemüket, hogy valaminek lenni kell ezeknél, de az ügyészség nem csinál semmit!
papa.49
@evacica: Azért mert a tonyó, meg a sztojkalány ,,védett vadak,, ...
Strassnoff Ignác
Olvastam az egész sztorit, hogy pontosan mi is a vád. Annyira életszerű, mint a vak komondoros sztori...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.