Kissé hosszúra nyúlt a kézfogása Orbán Viktornak és Jean-Claude Junckernek, amikor Brüsszelben újságírók előtt fotózkodtak.

Nem igazán egyértelmű, kinek mi volt a célja, mindenesetre a felvétel elég vicces. Nem mindennapi látvány, ahogyan az Európai Bizottság elnöke lerángatja a színről a ragaszkodó magyar miniszterelnököt.

137 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
Ki lett vezetve a nagy vezér! :)

Micsoda porig alázás! :)

Vannak még örömteli pillanataim a hazai politikában...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@tivoli: Hát igazad van az okosokkal kapcsolatban. ha nem írnál máris jobb lenne a helyzet.
DE megfigyeltétek mivel alázta, szerintem szándékosan Orbánt. Végig a zsebében volt a keze Junkernek.
tivoli
@Vizual: ma, 21:50
Ettől jó ez a oldal. Egy hozzászóló, egy vizuális élmény.
verőce21
Elég bunkó ez a Jean-Claude Juncker!
(Nem akarta, hogy Orbán maradjon tovább a /fel/színen?) :)
verőce21
@karma1: (11:26) Azért vigyázzatok a kínaiakkal!
"Amint arról korábban beszámoltunk, több kínai tejipari vállalkozás saját üzemet létesít Új-Zélandon, valamelyest megnyirbálva ezzel a helyiek profitját. A Xinhua hírügynökség április eleji tudósítása szerint az új-zélandi tejtermelő gazdák – ennek ellenére – üdvözlik a kínai Yashili International Holdings ... csoport beruházásait. Új-Zéland Tengerentúli Beruházási Irodája (OIO) jóváhagyta a beruházásokat, a tejtermelők egyesülete pedig örömét fejezte ki, mivel egyrészt – véleményük szerint – a kínai tőke és konkurencia élénkítőleg hat az ország tejtermelésére, másrészt a kínaiak választása az új-zélandi tejtermelés magas színvonalát és kiváló minőségét bizonyítja. Willy Referink, az egyesület elnöke mintegy 6.500 tejtermelő farmer képviseletében kijelentette, hogy a verseny még az ország legnagyobb tejfeldolgozó vállalatát, a Fonterrát is jobb teljesítményre és a jövedelmezőség növelésére fogja ösztönözni. Emellett az ország tejtermék exportja továbbra is szárnyal, ez év februárjában az egy évvel korábbihoz képest 24 százalékkal (220 millió NZD-ra) emelkedett. Ezen belül a Kínába irányuló teljes-tejpor kivitele kiugróan magas (80 százalékos) növekedést mutatott. Ezért az új-zélandiak nem bánják, ha a kínaiak – saját feldolgozó üzemeket építve – maguk akarják a tejimportjuk egy részét helyben megtermelni, hiszen végső soron ez is az új-zélandi tej népszerűsítését szolgálja."
Vizual
Junker bunkó ? nem hiszem. Talán ez ragadt rá Orbán egész eddigi működéséből. Szép emlék képen. Mert más nem értékelhetett. Mert ő is jobban teljesít. De azt tudjátok már én szégyellem, hogy ennyi bunkó van köztünk aki nagyon szereti a bunkó embereket. KB egy szint. Mérce ? Hát az a 3/4 es 34 % szavazat amit kiharcoltatok.
spu00
@Desischado: @karma1: @Senara: @volvós: @Horizont: Nem tudom, hogy Önök hová jártak óvodába,de a vendéglátónak, nem tudom tudják e ki volt, de vele szemben vannak elvárások, s tőle volt pofátlanság az értelmetlen sietség. Meg lehet nézni a francia, spanyol, angol etikett szabályok szerint, s ez után dönteni.Ha bele gondolnának, akkor az EU-nak 28 tulajdonosa van, s ezen országok min. elnökei a főnökök, s megbízottjuk az EU biz. elnöke. Az óvodán túli végzettség alapján már döntő képességekkel rendelkezhetnek, érdemi értelemben.Különben gratulálok a félre magyarázási képességeikhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.