Lehet, hogy Melocco Miklós egyfajta kritikát fogalmazott meg a mostani emlékmű-tervvel. Azzal, hogy Makovecz Imre vegye át a Nulla helyét. A nulla ugyanis az egyik leglogikusbb szám. A körbe kerített semmi. De Makovecz ebben az esetben sem a legjobb választás. Kortárs politikusaink között sokkal jobb jelöltet is találhatna erre a szerepre. A semmi megszemélyesítésére.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@papa.49: Anno a nagy fafaragó épitész a meguszó pályát választotta a műszakin '56-ban. Nem baj, tény.
Aztán amikor rájött, hogy a nagyzási hóbortban szenvedő kisembernek bármit el lehet adni, mint nemzeti építészetet, hirtelen státusz-építész lett.
Melocco felzárkózott. Ez az a recept, hogy "ha a tehetságed hanyatlóban, akkor nyalj"
papa.49
@GeoCravker: Nem tudom lehet bennem van a hiba, de nekem nem tetszenek a ,,fafaragó,, munkái, én valahogy azt érzem belőlük az ember aki benne él nem számít, viszont, az ,,építészt,, dicsérje a ,,mű,, ha beázik nem baj, nekem ez olyan ,,Mekkelek,, stílus...
eszegfu
Nem értem mi bajuk van a "O"-val...ez önmagában is egy semleges mütárgy. Haszna is van: tudjuk honnan mérik a km-t M.o-n. Csak azért kell valami mást tenni a helyére, hogy egy valaki (az uj készitője) jól járjon? Vagy nekünk semmi sem drága, cseréljük le? Ez is egy érthetetlen történet...nekem.
GeoCravker
@papa.49: Egy másik forumon épp az imént csesztek le azért, mert nekem mer nem tetszeni az erdőirtó építész unfunkcionális zagyvasága.
GeoCravker
@eszegfu: Vagy annak igazolására, hogy "mi mindent megtehetünk"
eszegfu
@GeoCravker: Valóban ez is egy alternativa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.