Érdekes jelenetnek lehettek tanúi a Józsefvárosi Önkormányzat január 22-i képviselő-testületi ülésén megjelentek.

Átláthatósági programot ajánlott egy ellenzéki képviselő, mire Kocsis Máté polgármester kifakadt és egészen durván nekiment a korrupcióellenes civil szervezeteknek, valamint az adóforintok elköltéséről érdeklődő állampolgároknak – írja az Átlátszó.hu.

Erőss Gábor Együtt-PM-es józsefvárosi önkormányzati képviselő “nem csak formális, hanem tényleges” átláthatóság növelési lépések megtételét javasolta, továbbá “jogászi végzettséggel nem rendelkező” városlakók által is könnyen használható webes felület létrehozását sürgette. A képviselő az Átlátszó és a K-Monitor által jegyzett “Ez a minimum az önkormányzatokban” átláthatósági programot ajánlja Kocsis Máté figyelmébe, akinél ez kiverte a biztosítékot.

Kocsis kiselőadást tartott az Átlátszó mögött látni vélt átláthatatlan érdekcsoportokról, a szerkesztőségben dolgozni gondolt politikai aktivistákról, valamint a rosszindulatúan kíváncsiskodó, a világot gyűlölő állampolgárokról, akiket kicsit meg is fenyegetett.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ezeket az aberrált senkiket pontosan ezért tenyészti a fideSS, de hát nincs mit tenni. A birkanép ezeket választotta magának, akkor meg is érdemli hogy Józsefvárost is kifosszák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Egy mocskos, genetikai hulladék, egy megélhetési korcs! Ha kihagytam volna valamit, kérlek benneteket egészítsétek ki! Rám jön tőle a hányinger az undortól!
papa.49
@Desischado: Hát az biztos ritka tenyérbe mászó pofája van a palinak...
Desischado
@papa.49: Ezt akkor meg is beszéltük, Papa!
mate03
@Desischado: Nagyképű öntelt ,gerinctelen ős buta ,mint imádva tisztelt főnöke!
Desischado
@mate03: És még aljas, gerinctelen, embertelen, megélhetési here, egy legalja hulladék!
petike
@Desischado: De azért a "zemúttnyócév" megy neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.