Több európai országban is elfogadott, hogy ingyen használják az utakat a mozgássérültek. Úgy tűnik, nálunk ilyen nem lesz.

Csütörtökön jelentette be a Fejlesztési Minisztérium az útdíjjal kapcsolatos változásokat, ám ebben nem volt szó semmilyen könnyítésről a mozgáskorlátozottakra nézve.

A Mozgáskorlátozottak Egyesületének Országos Szövetsége azt szeretné elérni, ha ingyen használhatnák az utakat a mozgássérültek akár egyénileg, akár csoportosan utaznak. Míg az államnak ez nem jelentene komolyabb bevételkiesést, a mozgássérültekkel foglalkozó alapítványokra nagy terhet ró a matrica díja. Az RTL Klub hiába kereste a tárcát azzal kapcsolatban, hogy tervezik-e teljesen ingyenessé tenni a mozgássérültek utazását, erre a kérdésre nem válaszoltak.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Ilyen gátlástalan, romlott társaság, mint ami most van az ország élén nem sokszor volt a történelmünk során.
Röpködnek a milliárdok stadionokra, Várba költözésre, lovardára, Budapest "arculatának kialakítására" külön jövedelmekre, új gépkocsik tucatjaira a Városliget szétverésére -- de ötszáz kisbusz, ami mozgáskorlátozottakat szállít nem lehet ingyenes az utakon.
Kívánom, de őszintén,hogy mindegyik "honatya" legyen rászorulva sok évig arra a pénzre, amit most elvesznek tőlük. Kívánom, hogy tudják meg még ebben az életben, mit jelent szegénynek, kiszolgáltatottnak lenni és bűnözőként üldözze őket a törvény!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
@kkalman: Van az embernek rokona, szomszédja barátja. Ha már 4-en egy kocsival nem is olyan húzós. Mi is így megyünk.
eszegfu
@vonotok: Meg már akkor környezetvédők is vagytok!
Desischado
Előttem már mindent elmondtak, de valami szöget ütött a fejembe. Hetek óta nagyon csendben vannak a fanok. Alig egy kettő volt itt, de rövid időre. Vajon mi történt, hogy hogy nem jönnek, és "védik" a fideszt? Sajnos, nem gondolom, - tisztelet a kivételnek, - hogy rájöttek volna, hogy ilyen embertelen, mocskos kormány még nem regnált ebben az országban! Miféle társaság az, akik folyamatosan a legrászorultabbaktól, a legnyomorultabbaktól vesz el?! Erre válaszoljon nekem valaki!
micfild
@Desischado: Nem jönnek, mert a pártirodában sem jutott még eszébe senkinek erre valami demagóg duma, amivel elő lehetne jönni. ők meg kevesek ahhoz, hogy maguktól kitalálják.
rosalinda57
@micfild: Valószínű, hogy eszébe jutott, de a komondoros példájára a feleség is kapott egy-két pofont ( 2 éve egyik képen az asszonynak kék monokli volt a szeme alatt ). Persze őt is a komondoros kutyája támadta meg.
kukac50
Járjanak így mint a képen azok akik megszavazták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.