A januárban hatályba lépett közétkeztetési rendelet kapcsán a tapasztalatok szerint máris csökkent a gyermekek cukorfogyasztása. A közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló rendelet értelmében a tálalókonyhákon az ételekhez só, illetve cukor nem adható. Ugyanakkor a rendelet már nem korlátozza a só, vagy cukorszórók elhelyezését az éttermekben. Fontos azonban tájékoztatni a fogyasztókat arról, hogy “A túlzott só- és cukorfogyasztás szív- és érrendszeri betegségekhez, elhízáshoz és cukorbetegséghez vezethet!”

Forrás: egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Igen. És tessék mondani a házaséletről mikor lesz jogszabály. De addig is amíg nincs bekaphatják.
papa.49
Talán még el is hiszi, aki nem gondolkozik, ,,micsoda eredmény, és milyen messzemenő, nagyszerű következtetés,, amit leírt az ,,újságíró,, és mindez az alatt a röpke 2 hét alatt mióta megint van menza...
coyote3
Egy újabb győzelmi jelentés!!! A kérdés már csak az mennyire megalapozott ez is :)))))
papa.49
@coyote3: Pont annyira mint a többi ilyen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.