Személyesen rótta le kegyeletét Rijádban Orbán Viktor a pénteken elhunyt Abdallah király emléke előtt.

A miniszterelnök tavaly, négy éve, sőt első kormányfői ciklusa alatt is járt már az olajban gazdag Szaúd-Arábiában. 2014-ben tárgyalt is az új királlyal, Szalmannal, aki akkor még trónörökös volt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tiszta sor: (most latom csak, milyen szanalmas az ATV hiranyaga is). Szoval vitya leszall egy repulorol , feltehetoen Szaud-Arabiaban lehet, mert ott van ennyi egyforma kockas asztalterito -, majd kezet fog az elso foldon alloval, aki akarki is lehet, talan a magyar nagykovet, aztan osszevagva egy csomo archiv anyag, abbol is azt latjuk, hogy a vezir lehorpinti a stucajat (a teat szoktak ott ilyen paranyi uvegpoharban kinalni, mert alkoholt nem isznak, viszont ez a mennyisegu tea lorugas-eros), aztan meg par tomegjelenet , (orban sehol, mert nem hiszem, hogy valamelyik asztalterito alatt rejtezett volna el), ugyhogy akkor ebbol most mi a hir???
bakegya
@karma1: már régóta cigánykodik a sejkekkel-pl eladott már nekik egy halom OTP részvényt is ,amin jó nagyot bukhattak csakkk-beteg a cölöp-teknős.Egyedül tolja az egóját ott,itthon pedig szarba se veszi a problémáinkat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.