Kósa Lajos szerint is jól kezelte a kormány a kérdést, noha a „magyar átlagember” rossznak tartja, ha valamiért fizetni kell, amiért eddig nem.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strassnoff Ignác
L. Simon egy retardált gyökér.
Ha meg sem szólal, akkor is felmerül a gyanú, hogy közeli rokonságban áll a mangalica nevű hungarikummal, ahogy viszont elkezd beszélni ez a gyanú gyorsan meggyőződéssé érlelődik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@papa.49: Nem lesz tul szep: megyek dolgozni deli 12-tol este 9-ig, kb. 10-re erek haza, es a fonoknom utalja, hogy nepszeru vagyok a boltban, ezert minden hulyeseggel piszkal. Igaz, nem tudja, hogy emberere akadt, en meg atnezek rajta, mint az ablakuvegen, es ezert sikideg egesz nap...:o)))) Dehat ez az o baja, probalna meg nem "bullying"-elni bennunket mindannyiunkat, mindjart konnyebb lenne az elete...:o))
papa.49
@karma1: Ott is dívik ami erre Európában a főnökösdi???
Itt én évekig dolgoztam olyan helyen ahol 6 hölgy munkásom volt, most gondold el olyan asszonyok akik eddig házimunkát csináltak bekerültek egy tekercselő műhelybe feszültségváltókat tekercselni, természetesen géppel, de gondold meg mondjuk 20000.40000 menetet kellett nekik felhajtani egymásra, közben szigetelni lakkozni, nem nyújtom tovább i hónap múlva a lányok kiválóan dolgoztak, mindenki azt csinálta amibe a legjobb volt...
A műhelyt előzőleg felakarták számolni, mert a régi mancsaft, elment máshová dolgozni, persze nekem se lett volna akkor munkám, a főnököm a telepvezető szeretett volna megszabadulni a tekercselő műhelytől, viszont így maradt a műhely és még 3 évig tudtunk ott dolgozni, csak a '92. ben gazdasági leállás szórta szét a kis csapatomat...
Én mindig szerettem hölgyekkel dolgozni, a kellő tisztelettel bármilyen rossz melót is megtudtam velük csináltatni...
A munkahelyi légkör az fontos hogy jó legyen, én magamról is tudom ha szeretsz ott dolgozni ahol éppen vagy szinte a legnehezebb is könnyen teljesíthetővé válik, ha viszont az ember reggel úgy megy be, hogy legszívesebben hátrafelé menne megette a fene az egészet...
Azért csak azt mondom tedd túl a főnök rigolyáin magad, a vásárlók a fontosak, hiszen ők hozzák a hasznot, fel a fejjel , és még egyszer szép napot...
Üdv. papa.49
karma1
@papa.49: 6. eve dolgozom egy TESCO-szeru (szoval szinte mindent arusito) szupermarketben, a kisvarosunk egyik nagy boltjaban (New World, 100 %-ig ujzelandi tulajdonu), mig van a masik, ami ausztraliai erdekeltsegu, a Countdown. A nagyfonok tulajdonos nagyon jol csinalja, amit csinal, 140-145 emberrel dolgozik az egesz bolt. De van a nappalos muszakvezetonk, aki a penztarakert felelos, es o terrorizal mindenkit. Mi kapjuk a legalacsonyabb fizetest, (mert ugye mi nem produktivak vagyunk, mint a pekseg, a hentes vagy a delikatesz osztaly), a legpocsekabb idobeosztasban (mas osztalyokrol, -kiveve a delikatesz- mindenki 5-kor hazamehet). Engem imadnak a vevok, nagyon jo fejek, es mivel kisvarosban elunk (3500 fos telepules), szinte mindenkit ismerek nevrol, mert vagy dolgoztam NEKIK, VELUK, es mert sokkal gyorsabb vagyok, mint a tobbiek, es tudok fejben is villamgyorsan szamolni (ez meg a belsoepitesz-tervezo multambol adodik), szoval EZT nem birja megemeszteni az irigy banyaja, a klimaxarol nem is beszelve. A lanyom ugyanebben a kisvarosban el, egy szallodanak az ettermeben muszakvezeto, es jopofan halljuk a vevoktol, amint nekem a lanyomat dicserik a vegzett munkajaert, engem meg a lanyomnak dicsernek, ugyanezert.

Ezeket egyaltalan nem dicsekvesbol irom le,- mert joban vagyok magammal is es a kornyezetemmel is,- kizarolag annak bizonyitasara, hogy egyaltalan nem kell elhinni az otthoni propagandanak azt, hogy a magyarokat lenezik, megalazzak, semmibeveszik kulfoldon, es majd mindenki rohan haza csalodottan ezert kormanyunk szereto es felto karjai koze.

Igenis megbecsulnek, SOT! Olyan elismereseket kapok itt, amirol otthon almodni sem mertem, pedig dolgoztam, adoztam mint egy lo. Ha azt vesszuk, akkor en is egy gazdasagi menekult vagyok, aki azert jottem el otthonrol, mert a sajat hazamban semmire sem vihettem a gyereket egyedul nevelo anya szerepeben.
papa.49
@karma1: El tudlak képzelni egy jó dumás hölgy aki mindenkinek dob egy mosolyt, mindenkivel kedves , vidám, a keze gyors, nem csapja be a vevőt, hát így biztosan ezért szeretnek. tudod elmehettem volna kétszer is külföldre dolgozni, de először nem engedett a kiegészítő parancsnokság, anno '72. másodjára meg kb. 10 éve már nem igazán akartam én se.Technikummal, szakmunkás bizivel kettővel megéltem itthon is de amikor 2009. nyugdíjas lettem a fizu helyett nagyon kevés volt a nyögdíj, de azért még dolgoztam tovább egészen 2013 őszéig de akkora a kuncsaftjaim közül nagyon sokan lehúzták a redőnyt, nem volt annyi meló hogy megérje kint tartani a vállalkozást. Mindent csináltam amibe elektromosság van.
Most így marad az hogy amit nem látok jónak azt leírom, van hogy ezért bünti jár, van hogy néhány kedves szó, de a bőrömből nem tudok, sőt nem is akarok kibújni,én már ilyen maradok. A propaganda hajtja hogy ,,szárnyal a gazdaság,, de tudod mikor a magáncég tulaja azt mondja ,,Bandi figyelj, nem kérem a havi karbantartást,, az azt jelenti az a vállalkozás is a talpon maradásért küzd, mert most vagy 20 éve targonca javítással foglalkozom, főként elektromosokkal. Nekem már hiába papolnak arról hogy az a barna valami csoki, ha tudom hogy az bizony csak kaki. Ezek a mai ,,urak,, soha nem lettek volna urak ha nem a szüleik hátán kapaszkodnak bele a jóba, és ahhoz hogy például a hazugovics a Soros ösztöndíjjal egyemre járhasson többünk munkájára volt szükség. A lányom már diplomás védőnő, most végez egy másik szakon a munkája mellett, ha végez a férjével együtt aki villamosmérnök mennek Németországba dolgozni még nem mondja de én már tudom, és tudod nem mondom neki hogy ne menjen.Mondjuk a 3 fiunk azok itthon keresik a kenyerüket , de már nekik is kezd elegük lenni az itthoni helyzetből. Nem untatlak tovább, mert reggel 5 órakor kelnem kell mert meló van.
Jól eset egy kicsit kibeszélni ezeket a dolgokat.
Üdv. papa.49
karma1
@papa.49: Ugyanezt a lepcsot jartam vegig, kiveve a szakmat (elektromossag!!! Na ez nekem magas, mint lonak a ridikul...), ehhez nem lehet mit hozzatenni, kiveve, hogy az en egyetlen lanyom szinten itt van, es eszebe semm jut hazakoltozni vegleg.
Szerencsere mi egy nagyon jo , igazan "befogado" orszagban elunk - sztem Nemetorszagban akarmekkora a tudasod, akarmekkora a munka iranti lelkesedesed, ott mindig Auslander-nek fognak tartani, de valamit valamiert: a lanyodek legalabb kozelebb lesznek Hozzad, ha megis haza akarnak majd menni. Mi itt megtalaltuk a szamitasunkat, a parunkat, de innen nem is olyan egyszeru (es foleg nem olcso!) hazamenni.
Most en is keszulodom a dolgozoba, tehat szepjoejszakat Neked, fontos, hogy az egeszsegedet es a humorodat megorizd, mert csak ezzel a kettovel ersz el valamit...:o))
Pusssz karma1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.