A szocialisták ugyanúgy sárosak lehetnek az ingatlanbotrányban, mint a Fidesz.

Az MSZP-s Steiner Pál éppen annyi kedvezményt adott az ingatlaneladásoknál, mint Rogánék – derült ki az RTL híradójából. A 2000 óta összesített adatok szerint az egykori ötödik kerületi polgármesterek közül a fideszes Karsai Károly, a szocialista Steiner Pál, illetve a szintén fideszes Rogán Antal egyaránt több mint 5 milliárd forintnyi kedvezményt adott az ingatlanok értékesítése során. Rogán és Steiner ugyanazzal védekezik: szerintük mindent szabályosan, a rendeleteknek megfelelően csináltak.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Talán elkezdhetnénk a mutyi felgöngyölítését OV lakás ügyletével: Hogyan jutott egy szolnoki szövetkezeti lakásból a Cinege utcába?
Ez az ügylet is nagyot lendült az V. kerületben!
Mennyit is fizetett a Haris közi lakásért, és mennyiért adta el?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nem az a baj, - ha jól értem - hogy kedvezménnyel adtak el lakásokat ! Az a baj, hogy az illetékbecslés is gyanús, (no meg az illetékbecslő kötődése), a lakásbérlők kiválasztása - eladás előtt 2 hónappal stb. - az önk.eladott lakások rövid időn belül, jóval magasabb áron továbbadása... stb.
Egyébként persze, hogy így megy ez már régóta és országszerte, de egy biztos, rendkívül elpofátlanodott ez a dolog az elmúlt 5 évben!
bencemacska
@JAJMÁR: És a peremkerületekben nincsenek i9lyen drága lakások!
Desischado
Nem, a lopás az lopás, akárki is csinálja! De ilyen szemérmetlen, pofátlan lopást, ami itt öt éve folyik, ráadásul még legalizálva van a törvényre emelés által, - még nem láttam!
mate03
@bencemacska: Tévedsz! Szolnokon szövetkezeti lakásban lakott az igaz! De albérletben!
bencemacska
@mate03: Ezt nem tudtam!
Én úgy tudtam, hogy a szolnoki szövetkezeti lakását cserélte egy Mester utcai önkormányzatira.
Azon gondolkoztam, hogy egy pályakezdő jogász házaspár is csak protekcióval juthatott szövetkezeti lakáshoz.
mate03
@bencemacska! Az öreg Lévai kitagadta Anikót Viktor miatt! Az öreg a város egyik leggazdagabb embere volt! Mikor Anikó férjhez ment egy fillért nem kapott.mikor az öregúr meghalt,akkor kapta meg az örökséget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.