Valami ma elindult, hogy micsoda, az még a jövő titka, de kétségtelen, hogy megalakult a Demokratikus Kerekasztal. Nem párt, nem egylet, nem szövetség és nem klub – a kiművelt emberfők olyan gyülekezete, amelyben közös dolgainkról lesz szó. A rendezésükről. Lesz munka, nem is kevés, csak győzzék a kerekasztal tagjai – és legyenek minél többen, mindenkire szükség lesz, akkora a feladat.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: Hofipisti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@karma1: ma, 20:57
Nem vonnék le messzemenő következtetést. Láttunk már nagy rössel indulni különböző társulásokat..
nemjoezigy
@tivoli: minden jobbító kezdeményezésnek örülni kell. Csak én is hiányolom az összefogást. Van fő probléma és vannak kevésbé nagy problémák. Tisztán látszik, hogy a megosztott ellenzék, nem nyerhet egy fideszkdnp ellen ami egyedül van a velük szemben. Eccerű matek.
Ez a téma már volt a propeller.hu/itthon/3052556-leleplezo-horvath-andrassal-alakult-meg#c1254629 alatt és a propeller.hu/itthon/3048723-orban-viktort-felre-kell-allitani#v1254618 alatt.
De nagy munka vár még ránk a változásig, tehát soha nem lesz elég az infóból.
@karma1: igazad van: "Innen már csak felfelé vezethet az út, hát akkor MINDENT BELE, DEKA !!!"
tivoli
@nemjoezigy: ma, 22:02
Éppen azért a társadalom minden rétegéből kellene delegálni, nem csak a kiművelt főket. A tanult emberek egyfajta látásmódot is tanulnak a magasabb iskolákban, egy szakmunkás, vagy egy sima érettségis, esetleg egy nyolc általánost végzett más-más szemmel lát és más problémákat láthat. Egymást meghallgatva, konszenzusra jutva lehetne igazán életképes a formáció.
karma1
@tivoli: NEM KELL DELEGALNI!!! Ez a kerekasztal az ONSZERVEZODESROL SZOL, arrol, hogy XY tudos ismer egy jo jogaszt, az ismer egy kivalo gazdasagi szakembert, aki egy jo informatikust ismer, es igy tovabb! Ezt a spontan szervezodest NE akarja senki sem kulso emberekkel, leszerepelt partkatonakkal, hozza nem erto sogorokkal feltolteni, akik majd jo penzert nyomogatjak a gombot, ezzel lehetoleg minden uj kezdemenyezest megfurni. Eleg dilettans s@ggfej ul mar a Parlamentben. Ha ezeket holnap kidobnak a T. Hazbol, es azt mondanak nekik, hogy eljenek meg a tudasukbol - persze minden elony, vagyon nelkul, ahogy pl. egy egyetemista kezdi az eletet - mind ott doglene ehen!!!
tivoli
@karma1: ma, 03:32
Van egyáltalán valami a világon, amivel Te egyetértesz?
Ha úgy szerveződnek ahogy leírod, akkor megint csak egy koma-sógor-jóbarát formáció jön létre, akik játsszák a maguk kis játékát, néhány napos hírnév reményében. De az ország problémáját csak valódi összefogással lehet megoldani, melyben minden társadalmi réteg részt vesz a maga tudásával, tapasztalatával.
Értelmiségi buzi banda van már elég, aki csak megélni akar a politikából.
karma1
@tivoli: Nyuszikam! Persze, hogy van olyan dolog, amivel egyetertek, pl. azzal, hogy a kerekasztalt SZAKERTOK hozzak letre, es nem partokbol delegalt, mashol mar leszerepelt megelhetesi politikusok!
NEM ertelmisegi banda van jelenleg kormanyon, hanem sogor-koma-jobarat-futsal jatszotars!!! Epp EZ a problema!
(Nekem ne mondd, hogy meszilorinc ertelmisegi, vagy kupakos-kosa, de meg snittpaja ba sem volt kifejezetten "ertelmisegi" a lopott diplomajaval, "csak" egy volt elsportolo!

A jelenlegi kormany egyre-masra hulyeseget nyilatkozik, tanujelet adja a szakkepzetlensegenek, ugyhogy ideje, hogy TENYLEG hozzaertok dugjak ossze a buksijukat egy KEREKasztal folott, ahol az egyik part nem ugatja le erobol a masik otletet, hanem - ha kell es lehet - tovabbgondolja azt...
Ferge Zsuzsat meg a tobbieket NEM erdekli a "nehany napos hirnev", mert ok enelkul is hiresek mar evtizedek ota.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.