Budapest, amely egykor az osztrák-magyar birodalom egyik fővárosa volt, egy nyugati nagyváros minden díszével rendelkezik. Bauhaus-épületek és szecessziós paloták adnak keretet a neogótikus fenségességnek; a belváros teli van pubokkal, boltokkal és mindenféle étteremmel. De nem kell nagyon messzire kiautózni vidékre, hogy az ember meglássa a magyar gazdaság másik oldalát: a kopár falusi szegénységet. Orbán antidemokratikus intézkedései, amelyek a felcsútihoz hasonló, haveri vircsaftról és megfélemlítésről szóló történetekkel párosulnak, a miniszterelnök pártjának nem kevesebb mint 30 százalékos támogatottság-zuhanásába kerültek. „A posztmodern populista politikusok olyanok, mint egy színpadi előadás. A közönségnek nagyon tetszik, de amint a függöny mögé látnak, megtörik a varázs” – mondja Schiffer András, a Lehet Más a Politika elnevezésű kicsi zöld párt elnöke. Februárban Magyarországon időközi választást tartanak egy megüresedett parlamenti mandátumra. A szavazás a Fidesz egyik...

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
" Európa erős ember " ?? A csúti szirti víziló?? Erről mindig az egér kérdése jut az eszembe, amit az elefánthoz intéz, mikor a hídon mennek át.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.