Új hírként jelent meg, mely szerint a mentőautók korhatárát 10-ről 13 évre emelték, így több autó továbbra is szolgálatban maradhat, hogy ne kelljen újabb autókat vásárolni. Azonban ez a rendelet már 2011-ben hatályba lépett, így számos híroldal téves adatot közöl, de nem csak ebben felületesek az adatok!

Forrás: kekfeny.net
Feltöltő: palsam
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Spórolnak a mentőautókon,a tűzoltóautókon,a rendőrségi autókon,az egészségügyön,a kórházakon,és a sor végtelen!A stadionokon,a haveroknak leadott pénzeken,a kaszinókon, a sor szinte végtelen.Ezeken nem spórolnak.Ezeknél a fityeszes mocskoknál a sorrend;lopunk magunknak,és megint magunknak,aztán a haveroknak,és megint magunknak.Hogy dögölnétek meg!
human
Egy motoros rendőrnek meg a gumicseréjét spórolták meg. Aztán egy nap meghalt a motoron, mert kopott gumival kellett szolgálatba állnia. Többször jelezte a problémát feletteseinek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.