Az Összefogás az Államadósság Ellen Alap megszüntetését javasolja a Nemzetgazdasági Minisztérium belső auditja – értesült a Napi Gazdaság. Az újság hétfői cikke szerint az átvilágításra még tavaly végezték el, és az erről készült jelentés a kevés befizetések miatt látja indokoltnak a kezdeményezés felszámolását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
"...a legkitartóbb befizető pedig Matolcsy György jegybankelnök,
aki évente egymillió forinttal száll be az alapba."
-- Aztán arról szól-e a fáma, hogy mibűűűűűűűűűűűűl?!
-- Oszt az Orbán-Tiborc família mennyivel szállt be? Ja, hogy semennyivel?
-- Az is megérdemli, aki fizetett! Én például nem érzem, hogy miattam annyi az államadósság, amennyi. Meg az sem miattam van, hogy az is olyan, mint a bank deviza alapú hitelek: minél többet törlesztesz, annál több az adósságod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
73
Nem jött össze a pénz mosoda,mocskos fityesz?
human
@m.macskosz: Tőlem zongorát is vehetnek a pénzből. Naiv, megvezethető emberek fizettek be erre a számlára. Ez volt a tanulópénz.
m.macskosz
@human: Gyanítom, hogy ez a fidesz kemény mag. De hozzájuk nem jut el ez a hír, sajnos, mert épp mormolják az imát Orbán lelki üdvéért..
papa.49
Az elején egy pap is ,,nagyobb összeggel,, támogatta a siserahad agyszüleményét...
Én nem fizettem be egyetlen petákot se, ugyanis nem én okoztam az államadósságot, hanem az egymást váltó ,,urizáló politikusok,,...
Ők MENNYIT FIZETTEK BELE???
A xartolcsy meg ha 100 X annyit tenne be (bár nem hiszem el hogy egyetlen kanyit is befizetett) akkor is csak a töredékét adná vissza annak amit elkúrt...
human
@m.macskosz: Abban az értelemben a kemény mag, akik béke menetelni járnak. Akiket viszont ezek hatalmon tartanak és zsírosodnak azok nem utaltak, hisz ők tudják, hogy semmi értelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.