Az állandó szolgáltatásként működő népkonyhák és a szociális étkeztetési szolgálatok egész évben igénybe vehetők, ráadásul ezeken a helyeken nemcsak a fedélnélküliek étkezhetnek, hanem mindenki, akinek szüksége van erre - írja a Magyar Nemzet az Emberi Erőforrások Minisztériumára (Emmi) hivatkozva.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Az a minisztérium, amelynek vezetője egy álszent, megélhetési csuhás, ne üzengessen, magyarázkodjon, pláne ne a mno-n keresztül! Hiteltelenek vagytok! Annyira vágyom rá, hogy az államtitkárok, helyettes államtitkárok, miniszteri biztosok, .. ...egyéb csókos herék felajánlják minimum egy havi TELJES jövedelmüket jótékony célra!
Jótékony cél alatt nem az értendő, hogy egyik off-shore lovag átutal a másik off-shore lovag számlájára 1-2 millácskát!!!
Senara
Pár "érdekesség" a cikkből ..."A legtöbb ételt Debrecenben osztják szét, ott naponta átlagosan 630 adagra van igény. Budapesten az erre a célra rendelkezésre álló 22,9 millió forintból az éjjeli menedékhelyeken és a lábadozókban osztanak naponta egyszer meleg ételt, napi 1534 adagot.---" tündér % Lala városába osztják a legtöbbet 630 fő per nap Főváros 1534 ami kevesebb mint 630 Hab a tortán " Vidéken a pályázat keretösszege 40,7 millió forint volt, ebből a pénzből a nyertes hajléktalanellátó szervezetek novembertől március 31-éig kapnak ételt " Utána mit egyenek ? Pártutasítás , írjatok már valamit , Igen főnök , ezt a semmit sikerült összehozni ! A többi hajléktalan és pár millió mély szegénységben kimaradt .
m.macskosz
@Senara: Pontosan ezért gusztustalan a dolog:
az EMMI/ MNO tájékoztatása eleve vélelmezhetően hazugság,
de minimum hülyítés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.