Január 18-án ért véget a felújított Játék határok nélkül, amit az MTVA szerint mi nyertünk, az oroszok szerint meg ők.

A Comment:com hívta fel a figyelmet arra, hogy valami nem stimmel a közkedvelt tévés játék magyar közlésénél. A blog egy levélre hivatkozik, amely szerint "az MTVA egyszerűen elcsalta a játék végét".

"Azt el sem tudom képzelni, hogy az állami oppardon, közszolgálati tévé átverje a nézőket, meghamisítson egy híradást, kitakarjon egy neki nem tetsző közszereplőt, közvetve leköcsögözzön egy újságírót, vagy meghamisítson egy nemzetközi vetélkedőt, hiszen nem Észak-Koreában vagyunk, ahol a válogatott vb-meccsei csak addig tartottak a tévében, míg éppen vezettek, vagy nem álltak nagy zakóra, szóval egészséges szkepticizmussal mentem utána a dolognak, hiszen könnyen lehet, hogy az olvasó nézett el valamit, vagy van egy olyan szabály, ami alapján csak jogos a győzelem" írja a blog.

A Játék határok nélkült eredetileg franciául veszik fel, e a végeredmény, ami a képernyőre kerül, minden országban eltérő volt. Minden országnak megvolt a saját műsorvezetője, kommentátora. Persze ez megmagyarázná, hogy hogyan lehetséges, hogy nálunk a magyarok nyertek, míg Oroszországban az oroszok, csak sajnos nem így működik a dolog.

A magyar közvetítésben az utolsó előtti feladatban volt egy pont, amit megóvhattunk, így a minket megelőző oroszokat kizárták, és az utolsó, falmászásos produkció végeredményétől függetlenül mi nyertünk, íme a videó. Az orosz tévében ezzel szemben a megóvott feladatról, amiben másodikok lettek volna, azt mondják, hogy a magyarok csaltak, de mindegy, mert van még egy feladat, amiben ha nyernek, a végső győzelmet is bezsebelik – ez a bizonyos falmászás. Ezen a videón látszik a díjkiosztás, és az, ahogyan az oroszok örülnek, plusz a magyar műsorvezetők is kedvesen tapsolnak.

Ezek után még mindig felmerülhetne, hogy az orosz tévé értelmezte sajátosan a közvetítést, de az a helyzet, hogy nem: a verseny hivatalos oldala szerint is az oroszok győztek.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prielle
Az óvodában is csalnak a gyerekek a játékban, de nekik még nem fejlett a moráljuk, a mostani felnőtteknek már nem, sőt, nem is ismerik az erkölcsösséget! Tisztelet a kivételnek! Hová tart ez az ország? Ennél sokkal jelentősebb dolgokban mennyire csalnak, hazudnak, átvernek? Nagyon!
Köszönjük, hogy ennyire lesüllyesztették országunkat! Meddig lesz még szégyen magyarnak lenni??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
én asszem a zoroszok megbízhatóbbak...:)
Fradigege
Ha már 80 millert beletoltak az M1-be, akkor már legyenek eredmények. Vagy így, vagy úgy!
Dr. Felipe
Hát ez pont olyan mikor Észak-Korea 6:0 ra verte Japánt a brazíliai VB n úgy hogy ki sem jutott a világbajnokságra.
Akkor ne ám már hogy a hülyeség határok nélkült ne Magyarbajdzsán nyerje.
Yoda69
Ugy latszik egykutyak vagyunk a ruszkikkal.
m.macskosz
@Yoda69: Na-na, azért a ruszkik jobban bírják a vodkát, mint mi! :)
*
Egyébként azt kizártnak tartom, hogy az MTVA csalna, nem jellemző rá, hiszen olyan erkölcsös, hogy még az RTL Klubot is milliókra büntette, mert 16 helyett 12 karikával vetített valamit. (Az igaz, hogy a "mikutyánkkölyketévét" ennél némileg húzósabb vétségért meg csak a tizedéért...se.)
nena
Ennyi Orosz Ellenest.. mit csináltatok ti akkoriban ami kiderülhet...
Aki nem élt akkor ne nyilatkozzon... Trollkodni akarok !!!
Miért is sz@r nekünk Putyin :: !!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.