A celldömölki vasútállomáson készült rámpa láttán azt gondoltuk, hogy csúcsára ért az unortodox akadálymentesítés-téma. Dunaújvárosban azonban ezt nem így gondolták, íme.

Csak gratulálni tudunk ehhez az akadálymentesítéshezFotó: castellum.do

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Ez van, amikor pályázati úton elnyert uniós pénzt b@nak el . MIndegy mire, és hogyan,? a kutya nem ellenőrzi le, hogy az a projekt milyen minőségben valósult meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Strassnoff Ignác
Mi a teve?
Egy olyan ló, amit egy bizottság tervezett...

Én sejtem miképp lehetett. Valami horda-közeli elnyerte a pályázatot, hogy építsen egy 8 méter hosszú beton rámpát, 30 millió forint uniós pénzből. Zsebre kúrt belőle 28 milliót és továbbadta egy alvállalkozónak a melót. Az a felét vágta zsebre és továbbadta szintén. A hatodik alvállalkozónak már csak 20 ezer forint jutott. Ebből 10-et zsebre tett, 8 ezerért anyagot vett, aztán 2000 forint napszámért felvette Kalányos Vendel munkanélküli gyors-és gépkocsirakódót, a melóra. Az megcsinálta, de ennyi pénzért csak 3 méter rámpa jött ki az anyagból. Az meg ugye meredek lett. Illetékes szerv felismerte az ebben rejlő balesetveszélyt, közmunkások és egyéb szakemberek bevetésével, 5,8 millió forint ráfordításával megszüntette a problémát, a kiépített korlát által. A korlátot a megyei közgyűlés fideszes elnöke avatta fel, a veszélyelhárításban nyújtott kiemelkedő teljesítményéért a polgármester, az alpolgármester és a jegyző fejenként, bruttó 3,9 millió forint jutalomban részesült.
Abszurdisztán hétköznapjai...
KERKA
@Fradigege: 19.43 Úgy jajgattál, mint a lüke aga a háremben:)) ( szerda este a Szulejmánban
ila51
@Strassnoff Ignác: ...Nagyon frappáns vagy...:)
Desischado
@KERKA: Nekem is ez jutott az eszembe, de ne bántsd Szümbült, én nagyon jókat szoktam rajta nevetni, pláne mikor Seker agával, meg Gül agával osztozik! (vihog)

@Strassnoff Ignác: Szerintem is így lehetett. Ami uniós meg pályázati pénz, annak nagyobb részét lenyúljuk, a maradék meg legyen elég! Meg van a rámpa, mit akartok, igaz, nem éppen olyan lett amilyennek kéne lennie, de a pénzünk meg van és ez a fő! Tényleg Abszurdisztán, illetve Mutyisztán!
mate03
@levarosbukta: Egy a lényeg! Valakik kurvára jól jártak a pénz osztásnál!
herczeg0210
Hiába no, Magyarország jobban teljesít! Mondj még egy országot amely ennél röhejesebb?!Ez egy szabad ország, ezért szabad hülyének is lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.