Az egykor – a belvárosi ingatlanbotrányban is érintett – Serfőző Péter tulajdonában lévő luxuslakás nem is annyira a 10 éves Boldizsárt boldogítja, hanem sokkal inkább édesapját, Lázár Jánost. Az Egyenlítő Blog a környéken lakóktól ugyanis megtudta, az ingatlant a miniszterelnökséget vezető miniszter használja.

A blog megkereste ez ügyben a Miniszterelnökséget, akik válaszukban hangsúlyozták, hogy Lázár János korábban már saját és családtagjai vagyoni helyzetét érintően minden törvényi kötelezettségének eleget tett. "Azonban a feltett kérdések tekintetében sem miniszterként, sem országgyűlési képviselőként nincs tájékoztatási kötelezettsége sem önök, sem más sajtóorgánum felé" – írták a blognak.

Lázár élvezi a fiának vásárolt luxusingatlant

Lázár János a 10 éves fia nevén szereplő ingatlanról korábban azt állította, hogy üresen áll, senki sem használja, és beszélt arról is, hogy az ingatlant családi összefogással vásárolták.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Én meg azt hittem kiadta albérletbe hogy kitudja a rezsit fizetni , na meg devizahitelt.:-D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Lézer tudja, hogy a lakás ha nem használják, tönkre megy. Ha használják, akkor is. A kis Lézernek meg még az anyja szoknyája mellett van a helye. Annyitisér János meg csak vigyáz fiacskája vagyonára. A Demcsákot meg takarítani hívja oda, hogy ne egye meg a kosz az egészet.
Desischado
Van bőr a pofáján jó vastag a fácángyilkosnak! Annyitisér jankó szépen teljesít!
human
Tudom, hogy legális, de azért ez adóelkerülés. És ez egy felelős vezető politikus, aki milliárdok sorsa felett dönt.
bakegya
A révfülöpi villanegra pedig üresen áll és vár az inséges időkre!-hajrá fidessnyikkhajok-ti külön fajtársak vagytok a magyar gazdagság nemzetterhelő orbánhungarykummolásában!!!
Juhász István
Most azt nem értem, ha majd összeveszik a lézerjankó a fiával, hogy fogja neki mondani,hogy : ÉDES FIAM, AMIG AZ ÉN HÁZAMBAN ÉLSZ, AZ ÉN KENYEREM ESZED, ADDIG...na, ez miképpen fog lejátszódni??? A fia válasz ez lesz : APUCIKÁM, HA NEM TETSZIK VALAMI, EL LEHET KÖLTÖZNI A HÁZAMBÓL, UGYANIS A CSALÁD VETTE NEKEM, NEM PEDIG TE, ÉRVE VAGYOK???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.