De előtte még körbevezette svájci osztálytársait a Parlamentben, akik személyesen Orbán Viktorral is találkozhattak – írta meg a hvg.hu. A miniszterelnök lánya azokat a svájci ismerőseit hívta meg magához, akikkel az évi 15 millió forintos tandíjba kerülő svájci magániskolában barátkozott össze.

Orbán Ráhel diáktársai Facebook-oldalukon osztották meg, milyen élményekben volt részük Budapesten még 2014. december 22-én. Nemcsak, hogy lehetőségük volt megtekinteni az Országházat, hanem még maga a miniszterelnök is csatlakozott hozzájuk rövid időre – írta ezt már a 444.

Orbán Ráhel később sem unatkozott: ugyanazon az estén az Operaház Királyi Páholyában látták őt pezsgőzni. Ez az a páholy, amit pénzért sem válthat meg az utca embere, ide csak azok jogosultak ülni, akik:

- a Magyar Köztársaság Köztársasági Elnöke, családtagjai, valamint vendégei,
- a Magyar Köztársaság Miniszterelnöke, családtagjai, valamint vendégei,
- királyi családok leszármazottai.

Azt viszont nem lehet tudni, hogy ugyanazokkal az iskolatársaival kapcsolódott-e ki a Királyi Páholyban, mint akiket napközben bemutatott az édesapjának.

Ma már egyébként Orbán Ráhelről férje kapcsán is szó esett, akinek cége tavaly több száz millió forintnyi közpénzt nyert el.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Én a szüleim tanyáján láttam vendégül osztálytársaimat, tábortüzet rakott apukám és szalonnát sütöttünk! A visszajelzések szerint ragyogóan érezte mindenki magát, s megerősítettek abban, hogy nekem vannak a legaranyosabb szüleim! A Parlament turisztikai látvány, ahová be kell jelentkezni. Szüleim tanyája egy "lélek-paradicsom", ahol szó szerint "Isten hozottal" fogadják a belépőket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@bencemacska: (18:36) A masszőrtől ne várj erre gyógyulást(az csak véletlenül lehet), nem az Ő asztala, csak a pénzed bánja fölöslegesen.
Rumcájsz
Alaptörvény...

Mint tudjuk, akaratunk ellenére módosították hazánk államformáját! ( népszavazás kellett volna erről )

Áder János akkor most jelenleg Magyarország elnöke?
Vagy jogtalanul ül a székén?
Jogtalanul kapott állami méltóságot?

Nekem nem Áder személyével van problémám, hanem a törvénytelenséggel.ű
mariaberta
@Cicamama55: De Te biztosan nem voltál KIRÁLYLÁNY!

A fennhéjázás és az intelligencia hiány tort ül.
tökyke
@szandokan: szerintem meg pont azért nem tehetné meg... Ha egy kis esze lenne a leánykának, akkor tudná , hogy ezért az apját ki fogják kezdeni. De nincs ennyi esze, vagy ilyen kurvára leszarja a zemberek véleményét, meg az apja problémáját. Azt azért még talán ő sem gondolja, hogy a fanok között lesz, aki ezzel is egyetért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.