Megerősítette az RTL-csoport, hogy az elmúlt időszakban többször is tárgyaltak a magyar kormány képviselőivel a reklámadóról – írta a Népszabadság.

Többször is tárgyalt már az RTL-csoport a kormánnyal a reklámadóról – erősítette meg Oliver Fahlbusch kommunikációért felelős alelnök a Népszabadságnak. Szerinte Magyarországot is segítené, ha ezek a tárgyalások ésszerű megoldáshoz vezetnének, vagyis az EU közbenjárása nélkül felülvizsgálnák a reklámadót.

Oliver Fahlbuch ennél többet egyelőre nem kívánt mondani, azt azonban megjegyezte, az RTL Klub mindenesetre folytatja a független hírszolgáltatást – olvasható a cikkben.

A Népszabadság azt követően kereste meg a médiacsoportot, hogy a 444.hu azt írta, állítólag a kormány nevében eljáró Lázár János már több egyeztetési körön is túl van a nemzetközi RTL-csoport e térségért felelős alelnökével, Andreas Rudassal és Guillaume de Posch vezérigazgatóval.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Tényleg tárgyaltak. Bizonyára igértek mindent, cserében egy kis apróságot kér a kormány:
www.hir24.hu/poszt-itt-jaszberenyi-sandor/2015/01/27/jaszberenyi-a-penz-miatt/#sl
bencemacska
Az a kérdés igaza van-e a szóvivőnek, hogy az objektív híradás marad!?
Megígérték a tárgyaló felek már hónapokkal ezelőtt!

Lehet, hogy csak mi vagyunk gyanakvóak, és semmi más nincs a háttérben, mint hogy befogadta az Európai Bíróság az RTL Group beadványát és kiadta a felszólítást a peren kívüli megállapodás lehetőségére!
Dr. Felipe
Pedig mikor a reklámadóval megcélozták az RTL t, azzal indokolták hogy égetően szüksége van a költségvetésnek meg zagyváltak valami "arányos teherviselésről"
Aztán mikor az RTL kicsit megszorongatta vicctor és a többi maffiózó tökeit, ezáltal vesztettek a népszerűségből meg a nagy arcukból, most hirtelen már nem is fontos annyira a reklámadó.
Azért hogy az RTL leálljon és kussoljon a fideSS mutyikról még a reklámadóról is lemondanának. Sőt talán még fizetnének is ezek a férgek az RTL nek a hallgatásért.
nezelodo
Hát fijjuk, elkéstetek, azt hittétek nyeregben vagytok! Pedig a körmötökre égett a saját mocskotok, mert mindjárt ideér a rettegett kancellár nagyasszony, és mit makog neki erről a dakota?
Pestilence
Na tessék! Állítólag leszállították a reklámadójukat 5%-ra, miután Lázár meglátogatta őket néhány cikis dokumentummal. Kíváncsi vagyok a délutáni híradóra.
Az RTL honlapja pedig jelenleg nem elérhető.
Fantasztikus :(
Senara
A kommunikációs igazgató megerősítette, hogy az elmúlt hetekben többször is találkoztak a csatorna és a magyar kormány képviselői, hogy tárgyaljanak a médiaadóról, de további részleteket a tárgyalás jelenlegi szakaszában nem kívánt elmondani. Mindössze annyit fűzött még hozzá, hogy „a tárgyalások ésszerű lezárása Magyarország érdeke, az sokat segíthet az országnak”. Azaz a tárgyalások lehetőséget adnak arra, hogy a kormány Brüsszel további beavatkozása nélkül vizsgálja felül a médiaadót. ---- NINCS ALKU csak azt szeretnék elhitetni , amivel szeretnék hiteltelenné tennék a csatornát . Piszkos játék mint az ügyvivővel . Nem engedünk ezért ők hazugságot terjesztenek . Tárgyalunk de ők többet akarnak stb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.