Farkas Bertalan tavaly decembertől ad tanácsokat a külügynek – írja az origo.hu. Az egykori magyar űrhajós megbízatása félévre szól, ezért cserébe miniszteri tanácsadóként vesz részt konferenciákon, előadásokon.

A külügy a kinevezését azzal indokolta, hogy

"Farkas Bertalan egy igen nagy tudású nyugalmazott dandártábornok, aki sikerekben gazdag életpályájának köszönhetően széles körű hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik, így rendszeres külföldi látogatásai során hozzájárul Magyarország pozitív nemzetközi megítéléséhez."

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Senara: Pont ez miatt alkalmas a Fideszben a tanácsadói posztra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Nem sajnálom Farkas Bertalan jó pálinka ivó cimborától a juttatást, de nem kellene ennyi semmitmondó állást kitalálni, ahhoz, hogy valakinek pénzt adjanak. Most úgy őszintén milyen tanácsot tud adni F:B: a hazánk jobb megítélése szempontjából?Legyen pálinkaszakértő szabolcsi hazánkfia azt mindenki megérti.
human
@KERKA: Hát igen. Úgyis Habony Árpira hallgat Orbán.
KERKA
@human: Most úgy őszintén: Te beveszed, hogy olyan alacsony a nyugdíja, mint amit mond? ha elment 50 éves korában nyugdíjba, azóta már mennyit emelkedett? No és a katonáknak elég magas volt a fizujuk:))
human
@KERKA: Minden relatív. A jövedelem is. Van egy mondás. Ma annyiból nyomorgok, amennyi fizetésről régen csak álmodoztam. Ezért van, hogy egy gazdag úgy érzi havi 500 ezerből nehezebben tud megélni, mint egy melós havi 80 ezerből. Itt van például szandokan, aki elvileg milliós fizetésből él, de ő lenne az első aki panaszkodna, ha 100 ezret megvonna tőle egy nem fideszes kormány.
Kamcsatka
@human: Itt nincs szó semmilyenféle szimpatikus arcról, egy kivénhedt csotrogány lejáratja magát, és ezt is jó érzékkel akkor teszi amikor a csúti diktatúra már léket kapott.
human
@Kamcsatka: És ezt hányan gondolják így? Farkas Bercire én is felnéztem és meglepett, hogy asszisztál egy korrupt kormánynak. De ha ezt meggyőződésből teszi és nem a hiúsága és a fidesz édesgetése miatt teszi, akkor tegye. Ettől függetlenül főleg az elbizonytalanodott jobb oldali szavazóknak Farkas egy pozitív arc lesz a fideszben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.