A 444 szúrta ki a videórészletet. Vajon mi történhetett az emberminiszterrel?

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Papuska1: Balogról? No nézzük csak. Jahve valami olyasmit emlegetett, hogy ne imádj fétiseket. Horthy-fétisavatóján egy református barom segédkezett. Balog református lelkész, de nem tiltakozott túlságosan.
Balog elfelejtett elhatárolódni attól az államtitkártól, aki a gyermekek diszkriminációját emlegette a szülők családi állapota szerint. Tudom, Rétvári nem református, de attól még nem is keresztény.
Balog cinikusan közölte, hogy a csemetéket hibbiból nem taníttatják a szegény családok. Ugyanő nem határolódott el attól a vizilótól, aki szerint a nem-reggelizés a szegények passziója.
Balog kilobbizta magának a szegregációs jogot, jolott Jézus kategórikusan tiltotta a megkülönböztetést, és mindenkit megváltott.
Balog tehát egy fasisztoid vérbarom. A református egyháéz szégyene lórival együtt. S medrt a teljes egyházi hiererchia és kormény sem lépett az említett ügyekben, az egész magyar kereszténynek hazudott egyház egy nívón van vele. A bányászbéka pi..cs..ája alatt
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Emberek talán ,ha tudnák ,hogy a nyelvfordítást hallgatja Balog !!De akkor is nagyon unalmas már ezeket jóval több mit fél évszázada hallgatjuk,az oroszok rengeteg nőt is megerőszakoltak,és férjeik,ha ellenkeztek akkor azokat lelőtték !!Recski tábor,gulág???Ezekről miért nem szól senki??Ki a fene akart a Dón kanyarba menni ott megfagyni,meghalni.Akkor is politikai elit miatt haltak meg emberek! Most a politikai elit miatt szegényedett el az ország 70százaléka,és miattuk megy máshova munkát keresni,megélni! Talán azokról a kitűnő politikusokról kellene többet szólni akik miatt ilyen helyzetbe került az ország!!Akik idevezették az országot,a népet úgy,hogy közben ők milliárdosok lettek!!Gondolom ,hogy egyszer csak ráun a nép,és kerül egy Dózsa György,aki vezeti majd hiszékeny Magyar népet valamire!
papa.49
@mate03: Megreszkírozom a kijelentést NEM IS VOLT NEKI OLYAN!!!
Papuska1
@GeoCravker: Engedje meg, hogy gratuláljak a keresztények, köztük a második legnagyobb keresztény egyházról alkotott sommás véleményéhez. Úgy gondolom, hogy nem volna korrekt visszalőni egy másik, nem keresztény magyarországi egyház botrányaival visszalőni, az azonban még az én az én érzékenységemet is érintette, mikor az egyház egyik magas vezetőjének zavaros előélete mellett "nem igazoltan tiszta származását" kérte számon. No akkor ki is a fasiszta, vagy van, akinek szabad? A másik Horthyra vonatkozó megjegyzésére pedig azt válaszolom, hogy Balogh nem az egyetlen református, aki büszke rá. Nem sok olyan Európai politikus volt aki több százezer magyar zsidó életét mentette meg. Lehet, hogy enélkül ma kevesebb ilyen vita lenne kis hazánkban, de hiszem, hogy ártatlan embereket meg kell védeni, és ezt (is) helyesen tette Horthy, mint ahogy börtönbe dugta a kommunistákat is meg a nyilasokat is, amíg tehette. De ez a vita vélhetően meddő, mert ha valaki jól hazudik, akkor azt egy egész nép hiszi el, és a "felszabadítók" és hazaáruló kollaboránsaik ezt nagyon jól csinálták, át is írták a valós történelmet, az ANTANT csürhéjével együtt. Persze a győztes mindent visz! Csak az a szűk zsidó túlélő kör érzett hálát, aki a Horthy családot a családfő haláláig segítette és támogatta Portugáliában, az itthon is és Amerikában élő zsidóságtól szedett adományokból. Ezek miért tették, amit tettek? Mondjuk talány... De miért feltételezek önnek vallást? Lehet, hogy ismeretlen (ilyen nincs) eredetű, független ateista vallású Úrhoz van szerencsém. Megértem az egykori szabadkőmüvesek szellemi örökösének vallás ellenes dühét, de az a katolikusok, és nem a vallás, hanem az egyház szervezete ellen szólt. Valamit eltévesztett! Köztük (sajnos) volt vezető református is, erre nem vagyok büszke. Esetleg egyszerű anarchistához van szerencsém? Trockij lelkes követői is hasonlóan gondolkodnak Önhöz. De legalább világossá tenné, hogy miért gyűlöletes Önnek minden, ami magyar és ezért nekem szent. Vagy ha...
GeoCravker
@Papuska1: Mitkértem számonM Naga veszedelmesen önveszélyesen nem képes olvasni. Vagy a szöveget megérteni.
Horthy egy antiszemita gyáva barom volt. Származásfüggetlenül.
Ha valakinek gyűlöletes ami magyar, az pont azok a hatökrökm akik azt hiszik: ők alanyi jogon a Turultól származnak és ezért lenézhetnek mindenki mást.
Nyugodtan lehet büszke valaki arra amit a magyarok, származásfüggetlenül letteók az aszttalra. Sőt legyen is büszke. St Istvántól Jedlik Ányoson át Czeizelig.
De ettől még nem kell azt hinnie senkinek, hogy baxta Istent.
Papuska1
@GeoCravker: Van amit értek, de nem értek és például Hortyban nem értünk egyet. Talán, ha objektíven utána néz. Én például tudom, hogy a kártyapartnerei egy kivétellel zsidók voltak. Legfeljebb a német kommunikáció felé volt antiszemita. Ezt bizonyítja, amit írtam, és szintén szajkóznak valamit, de nem néznek utána. A Horthy családot egy zsidó alap támogatta Portugáliában, mert semmit sem vihettek magukkal, halálukig. Ha Horthy valóban az lenne, akit Maga ír, miért tették volna? Ez a manipulált történelmi emlékezet számunkra beprogramozva. Egyébként pedig igen is büszke vagyok a magyarságomra. Az Ön által említetteken túl, Álmosra, akinek családja nagy valószínűséggel Kievet alapította, Árpádra és utódaira, az USA-ban a hadtörténetben tanított kiváló hadvezérre Bulcsura, a vélhetőleg szerb, román ősökkel is megáldott Mátyás királyra, a XX. század nagy tudósaira Szentgyörgyire, Tellerre, Neumannra, akik a fasori evangélikus gimnázium kiváló diákjai voltak, közben zsidók, és így magyarok és Radnótira is. És velük együtt Vass Albertra és Nyírőre is. Mert nekem ez így egész, ha egyesek úgy akarnak gyengíteni, hogy ezt szétválasztják, akkor is. És persze Balogh Zoltánra is, aki az emberséget abban a szociális intézményben, Dömösön szívta magába, ahol az édesapja megteremtette azt a hiten alapuló drog és alkoholelvonó intézményt és módszert, amit ma más vallások is átvesznek és világi intézmények is, mert sok száz embert adott vissza a családjának, a nemzetnek, és Balogh ebben a szellemben nőtt fel, és dolgozik ma is! És nem gyűlölködök és fikázok! Szerintem így jobb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.