Eltemették azt a 28 éves rendőrt, aki két hete főbe lőtte magát munkahelyén, a II. kerületi kapitányságon – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, a fiatal rendőrt áthelyezték korábbi területéről egy másik osztályra, hiába tiltakozott ellene. Információink szerint négyszer emelt panaszt a számára érthetetlen és elfogadhatatlan döntés ellen. Felettesei nem adtak neki sok választási lehetőséget, csak azt, hogy ha valami nem tetszik, szereljen le, és fordítson hátat a rendőri pályának, aminek egész addigi életét szentelte.

A rendőrség egyelőre nem adott bővebb tájékoztatást az ügyről, a hatályos jogszabályokra hivatkozva. Annyit közöltek, hogy „közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit”.

Nem lehet tehát tudni, mi volt az utolsó csepp a pohárban január 12-én, hétfőn, délután 2-kor, amikor a kapitányságon meghúzta a ravaszt. A 28 éves V. Dánielt szülőföldjén, egy Nyíregyháza melletti kis faluban helyezték örök nyugalomra. Utolsó útjára több tucat rendőr is elkísérte, őket rendőrségi busz vitte Budapestről Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe – írja a lap.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Ez az életpálya modell a rendőrségen is.Ha nem tetszik,szerelj le.Ez a köcsög orbán,a maffizó sanyival csinált egy magánhadsereget(TEK).A többi rendvédelmis meg le van szarva!A rendőröket teljesen ledegradálták.Nincsen tekintélyük!A tapasztalt rendőrök vagy nyugdíjba"menekültek"vagy leszereltek.A tűzoltók szétverése folyamatban.A NAV-osok meg párt katonák lettek.Ez kellett nektek büdös bunkó fityesz szavazók?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
freemanpetya
@miazavalami: Lehet, hogy több gőzöm van az egészről mint neked, aki csak megsértődik ha előjön a "téma", hogy honnan hozták ide. Egyébként a hozzászólásoddal végképp engem igazoltál.
miazavalami
@freemanpetya: Miért igazoltalak téged?
KERKA
@freemanpetya: tegnap 16.55 ezt írtad:

"Szabolcsban szokás ha megsértik vagy igazságtalan döntés éri, akkor az érintett felakasztja magát, magára gyújtja a házat, vagy egyéb módon lesz öngyilkos. Ez ott szokás"

Ha ez igaz lenne, akkor a szabolcs megye már kihalt volna. Azt kérdeztem, nem túlzás ez egy kicsit? Jártam szabolcsban, de én ott nem láttam szerencsétlen -depressziós fiatalembereket. Inkább belevaló, humoros, jó pálinka ivó, tökös magyar srácokat. Vendégszeretőek, barátságosak, hajnalig nótáztunk a dombrádi kocsmában.
Végül már nem is értem, hogy mit is akartál mondani , hol vagy egyénként feri???
Fradigege
Lehet, hogy meleg volt a srác. Azt nem csippantják az ivarszervek. Vagy kényszeres felnyomós. 50-50%.
szaboria1
A rendőrségi berkekben nagyon nehéz eligazodni. Vannak kapitányok akik igazi kiskirályok tudnak lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.