Elképesztő tapasztalatairól számolt be a Pénzcentrumnak egy fiatal diplomás álláskereső, aki a tavalyi évben veszítette el az állását, és még most is munkát keres. A praktikus tanácsok mellett felháborító tippeket is kapott az adófizetők pénzéből dolgozó munkaügyi szakemberektől.

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A trénerek csak felvázolják a valóságot, ez van. Ha gyerek van azért nem kellesz, ha megöregszel azért.
Sőt, a közmunkaosztásnál azt mondják, ha valaki kap,vegye kitüntetésnek.
human
Sajnos ez van. Van köztük nagyon praktikus és gyakorlatias tanács és van köztük olyan, amit az ember nem fogad meg, mert tisztességes akar lenni és ezért vagy nem kapja meg az állást vagy munkakeresési támogatást nem kap. A legfájóbb, hogy a gyerekvállalást is titkolni kell. A mai világban mikor nincs az embernek akkora megtakarítása, hogy a 1,5 éves átlagos munkakeresési időszakot túlélje önerőből, bele vagyunk kényszerítve a csalásba. Ez egy beteg társadalom, amit a korrupt és populista politikusok mérgeztek meg.
szöszmösz
Az álláskereső tréning eszköz, cél a munkahely megszerzése. Az eszköz szentesítve érdemes megfogadni a tanácsokat. Egy tisztességes országban persze
más a helyzet. de nálunk ? egyébként hogy ülne a parlamentben és a kormányban az a sok primitív hülye,
papa.49
Nem egy rokon, ismerős letagadja a diplomáját mert különben nem veszik fel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.