Vida Ildikóéknak gyanús lett, hogy a néni 400 ezer forintot kapott, vagyonosodási vizsgálatot is indítottak gyorsan ellene – írja a Délmagyar.hu.

Pásztor Józsefné fiának elromlott a hallókészüléke. Miután az OEP csak 7 évente fizeti ennek cseréjét, kénytelen volt a család megszerezni a pénzt a 929 ezer forintos készülékhez. Ám önerőből csak az összeg több mint felére futotta, ezért 400 ezer forintot kölcsön kértek egy ismerősüktől. Erről szerződés is született, időben vissza is fizették neki a kölcsönt.

Ám a NAV gyanút fogott. Valószínűleg az szúrhatott szemet nekik, hogy hogyan lehet, hogy egy 72 ezer forintból élő nyugdíjas vissza tudott fizetni egy ilyen kölcsönt. Pedig a megoldás egyszerű: a nyugdíjas saját számlájáról fizette vissza azt, amit családja idő közben előteremtett. A bottal is nehezen mozgó, mozgássérült nő végül nyilatkozatot tett arról, hogy miért vett fel kölcsönt és mire költötték. A NAV úgy tűnik ezt elfogadja, így végül nem fogják megbírságolni az idős hölgyet.

Pásztor Józsefné úgy gondolja, túl sok energiát pazarolt rá az adóhatóság.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Így is kell !! Le kell csapni az ilyen harácsoló- dőzsölő nyugdíjasokra ! Fogadjunk, hogy a mamika hétvégeken betol vagy fél kiló csirkefarhátat ! Aztaburzsujhétszázát neki !! (tudja valaki rogántóni lakása mennyit nőtt a múlt héten???)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@silber13: Ha nekem sikerülne hallókészüléket beültetni az több mint 100 ezerbe kerülne. Hogy mi kerül benne annyiba nem tudom. De ez csak a fele ár lenne, mert a másik felét az oep fizetné. De sajna még nem tartok a készüléknél.
Toby
Az lesz a hercehurca vége, hogy a nyugdíjas nénit is kitiltják az USA-ból, enyhébb esetben közmunkára ítélik.
Dr. Felipe
Na de habonyosárpi miből vette a gucci táskát mert hát hajléktalan munkanélkülinek van nyilvántartva.
Jó lenne ha kiszállna a nav.
mariaberta
Vida Ildikó elvétette a személyt, mert Orbán, Szíjjártó, Rogán, Mészáros, Kósa és a többi itt fel nem soroltak helyett, pont egy nyugdíjast szemelt ki, hogy bebizonyítsa, milyen mélyreható és lelkiismeretes munkát végez ő és társasága. Most már biztosan nem fogja Orbán leváltani, hiszen feljelentette az amerikait Orbán parancsára, nyugdíjasokat vegzál, mert hallókészülékhez már nincs SZTK támogatás, mint ahogy a szemüvegkészítéshez, fogászati munkálatokhoz sincs, /had hulljon a férgese nyugdíjas,/ a felsoroltak ugyanis általában és leginkább idős korban szükséges pótlások. És itt fel sem soroltam milyen és hányféle gyógyszere van szüksége - főként idős korban- az embereknek.

De fel a fejjel, amíg van, hiszen megmondotta volt egy hozzáértő ifjonc, hogy 47.000-ből meg lehet élni! Bár egy kicsit sántít a dolog, mert az ifjoncnak milliós jövedelme van, és feltételezem, háztartási alkalmazottja vásárol, így nincs tisztában az árakkal.
kkalman
Ezt az "adócsaló" nagyit 72 órás vizsgálati fogságba kellett volna zárni, hátha megtörik, és bevallja, hogy miből van 400 ezer forintja. :-(((
Dr. Felipe
A lézer gyerek nevén lévő 70 millás villa persze nem gyanús csak a nyugdíjas néni összekuporgatott 400 ezer forintja.
Milyen egy ország lett ez? Ja tudom, maffiaország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.