Több órán keresztül tárgyal majd négyszemközt Orbán Viktorral Angela Merkel – értesült az Origo. A jövő heti találkozón minden bizonnyal napirenden lesz az Oroszországgal kapcsolatos politika is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Amúgy nem is jött volna Magyarországra, ha a Szegedi Egyetem nem hívja meg, és nem avatná díszdoktorrá... Nos nem a vezér miatt jött, hanem egy nagyon kedves emberileg örömet okozó eseményre..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Abzug62
Hát, ha több órán keresztül beszélgetnek négyszemközt, akkor sosem tudjuk meg, miről esett szó. Itthon meg majd hallgatjuk a rizsát a megbonthatatlan német-magyar barátságról!
silber13
@Abzug62: Persze, hogy nem tudjuk meg, mert ez a csúti dromedűár - jó szokásához híven - a csillagos eget is lehazudja!
papa.49
A 3 órából 2 óra 50 perc lesz a lebaxás, az utolsó 10 perc meg a fogadkozás, ,,igen Angela, igen, úgy lesz ahogy mondtad,,...
Kijönnek a hazugovics mire a sajtó elé áll már el is felejti a 1 árva bitjével, mit is ígért meg...
eszegfu
Ahhoz sok a 3 óra, hogy többször elismételje O.V. milyen sikeres M.o, ahhoz viszont kevés, hogy Merkel ráolvasson 10-et, mint a boxban.
papa.49
@eszegfu: Kettejük között, akkora az észbeli különbség hogy a hazugovics nem is látja a egyetemi tanár professzor asszonyt...
eszegfu
@papa.49: Tiéd a 2 pont! Erre nem is gondoltam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.