Elutasította az ügyészség a jobbikos Magyar Zoltán feljelentését. A vádhatóság szerint se nem sikkasztás, se nem hivatali visszaélés, hogy a parlagfűirtásra szánt egyszázalékos felajánlásokat másra költötte el a kormány. Elutasította az V. és XIII. Kerületi Ügyészség a jobbikos Magyar Zoltán feljelentését a parlagfűirtásra felajánlott, de másra költött források ügyében – írja a Népszabadság. Vagyis a vádhatóság szerint nem bűncselekmény az adózók egyszázalékos személyijövedelemadó-felajánlását parlagfű-mentesítés helyett például cipőtisztító gépre vagy végkielégítésre költeni.

Forrás: vs.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Magyar Köztársaság, (Magyarország) XXI. század! Bravó eftássak, lopásban jobban teljesítetek minden eddigi, ezernehány év alatt regnáló uralkodók, királyok, császárok, kormányok felett!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.