Az óév vége előtt az MNB közel 3 milliárd forintból újabb ingatlant vásárolt, melyet pihenőközponttá és oktatási centrummá kíván átalakíttatni – értesült a HVG.

A lap azt írja, sorrendben már a hetedik nagy értékű ingatlanját vette meg a közelmúltban a jegybank, az év vége előtt egy Pusztaszeri úti épületért adott 3 milliárd forintot.

Ám ezzel valószínűleg még nincs vége a nagybevásárlásnak:  hamarosan további vételekre kerülhet sor, miután az MNB igazgatósága által e célra jóváhagyott 50 milliárd forintos keretből 20 milliárd még parlagon hever.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
@verőce21: úgy örülök neki,hogy az adófizetők pénzéből vásárolgatnak.Pláne úgy,hogy zavaros az egész pénzügyi tranzakció.Azt magyarázd meg,hogy ez nekünk,adófizetőknek miért jó?Milyen hasznunk van belőle?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Én kérnék 100 millát és kb 20-25 embernek megoldom az életét belőle hogy ne keljen segélyt kérni-persze ebben én is benne vagyok
Desischado
@Horizont: Én is gratulálok, végre ezen is túl vagytok!
És nem kell csodálkozni, eltolcsyék nem a saját pénzüket költik, hanem a miénket, csak ők úgy vannak vele, hogy az az övék. Hogy szakadna rájuk a mennyezet!
Bercifiu
@73: Igen, meg a kenyér is olcsúbb lesz, Roggyant Tóni megelégedésére.
73
@Bercifiu: ezek szerint olvastad verőcével folytatott"mélyenszántó"beszélgetésünket?Vannak akik szerint olcsóbb lesz a kenyér,ha eltolcsi veszi az ingatlanokat és költi az adófizetők pénzét.Csak csúnyát tudnék ezeknek írni,de akkor meg megsértődnének,mert fájna az igazság!
rosalinda57
Mit képzel ez a majom ? A jó édesanyját vegye meg ennyiért !
kukac50
Befekteti a pénzt ingatlanba amit uzsora kamatként elszednek a deviza hitelesektől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.