Nem engedték be az RTL Klub stábját arra a területre, amelyről a Propeller tegnap írta meg, hogy Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került. A Bicske és Alcsútdoboz közötti, "kisvárosnyi méretű" birtokon egy 10 hektáros tó is található, tavaly ősszel vásárolta a milliárdos felcsúti polgármester cége.

A csatorna szeretett volna többet megtudni a vásárlás részleteiről, azonban a birtok határánál nem jutottak tovább és Mészárost sem sikerült elérniük, így nem derült ki, hogy pontosan mekkora összegért sikerült megszerezni a területet.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Lassan csak térképpel tudunk majd közlekedni a fideSS birtokok között? Vagy hogy is lesz ez elvtársak? Ha fél megyék kerülnek fideSS magánkezekbe akkor oda már be sem mehetünk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Persze, hogy nem mutathatták be a szerzeményt, mert mint Orbántól tudjuk, "Szerénynek kell lennie mint az ibolya". Ha bemutatták volna, az dicsekvésnek tűnne, és nem érvényesülne a fejedelmi intelem.
Fradigege
Na, halljátok, hogy a tokaszalonna milyen sikeres. Ilyenek miatt nyílnak a bicskák a zsebekben. Luxus gázszerelő.
nezelodo
"kkalman
hogy mennyiért vette magának ezt a tavat."

Komolyan gondoltad ezt a félmondatot?
mate03
@feleselek: Természetesen! Ö a tulajdonos övé a horgásztatási jog! Ádernek lesz hova járni horgászni,A helyi horgászok meg mehetnek amerre látnak!
KERKA
Mészáros már régen kifogta az aranyhalat:))
feleselek
@Knapp75: Igen, de Önáluk a magántulajdon, SZENT! Mármint az övéké!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.