Összefogás nélkül nincs kiváló teljesítmény – mondta Orbán Viktor csütörtökön a diákolimpikonok és tanáraik kitüntetési ünnepségén, az Országházban.

A kormányfő szavai szerint "legyen szó egy diák, egy vállalat vagy éppen egy nemzet sikeréről, mindig elmondható: nincs kiváló teljesítmény olyan összefogás nélkül, ahol mindenki pontosan teljesíti saját feladatát".

Orbán ma is mondott valamit a kiváló teljesítményről

Ennek az összefogásnak köszönhetők Magyarország sikerei is az elmúlt években, valamint az is, hogy a most kitüntetett fiatalok már egytől egyig sikeres jövő elé néznek – mondta Orbán Viktor, aki ezt követően Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkárral közösen átadta az elismeréseket a diákolimpikonoknak és tanáraiknak.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Ő az összefogás csúcsteljesítménye. A vejével összefogott, zsákszámra nyeri a megbízásokat. Ángyánt seggbe rúgta, hogy a Magyar földet tudja osztani a haveroknak összefogásból. A csókosok is az összefogás nyertesei a trafikmutyiban. Lőrinckével is összefog naponta. Most éppen tavat vettek. Összefog, hogy Matolcsy Gyurika, a genetikai hulladék, kancsal törpe randalírozzon a közpénzekkel az MNB-ben. Velem aztán nem fogott össze. Bottal nem piszkálnám meg ezt a felcsútit. Összefogásból mindenkit eltapos. Ha nem jól viselkedsz kihullasz a kegyeiből. Milyen összefogásról zagyvál ez a zsírmore?! Olyan tisztogatásokat csináltak a hivatalokban 2010 után, hogy ez az ízé mer beszélni az összefogásokról?! Szotyiköpedék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Abzug62
Összefogás nélkül nincs kiváló teljesítmény ?! Na, akkor most finoman jelezném, hogy ebben az országban sok mindenről lehet beszélni, speciel összefogásról nem. Ergo, nincs kiváló teljesítmény sem!
papa.49
Ennek a palinak akkor fogok hinni mikor a ló már legalább 5 X legelt a sírján...
kukac50
Orbán összefogott a rokonaival és barátaival annak érdekében,hogy az ország vagyonának nagy részét ellopják!
papa.49
@kukac50: A legjobb úton haladnak arrafelé...
Desischado
@kukac50: Na, Kukac, egy véleményen vagyunk! Frappánsan, tömören megfogalmaztad a lényeget! Ennek már megint elgurult a gyógyszere, vagy minket néz hülyének?! Milyen összefogás, kikkel?! Ja, a sógorokkal, a családdal, meg a haverokkal, de nem az emberekkel! Egyébként jelentem, ebből a fene nagy jólétből én sem érzékelek semmit! Hogy a mennyezet szakadna rá! Vagy Silber jóslata teljesülne be, de Papa által vázoltakkal is boldogan kiegyezem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.