Képviselő maradhat a majmozó Fodor Ibolya Pécsett – írja a hvg.hu. Fodor Ibolya akkor került először az országos érdeklődés középpontjába, amikor lehazaárulózta az ellenzéki tüntetések résztvevőit Facebook-on, később pedig az egyik kommentelőt fenyegette meg.

Közben kiderült róla, hogy elhallgatta, hogy néhány éve jogerősen elítélték sikkasztásért. Mikor az RTL Klub szerette volna kérdezni erről, tehetségtelen majomnak titulálta a riportert. Így végül maga a fideszes pécsi polgármester, Páva Zsolt is lemondásra szólította fel. Bár Fodor Ibolya ezt megelőzően már kilépett a Fidesz-KDNP frakciójából, de a lemondásra a kérés ellenére sem volt hajlandó.

Ma pedig a fideszes többségű önkormányzat leszavazta azt a szocialista indítványt, amely méltatlanság miatt megfosztotta volna közgyűlési képviselői mandátumától a politikusnőt.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Még a patkányok is kilökik maguk közül azon fajtársaikat.Amelyek nem tudnak beilleszkedni.Ebből is látszik,hogy a patkányok feljebb vannak az evolúciós létrán,mint a figyeszesek.Ui;szégény Pécsiek,most aztán szagolhatjátok azt a szart,amit választottatok magatoknak.Tisztelet a kivételeknek!De ők is szagolják sajna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
@köhögő bolha: Na, kb. én is ezt akartam mondani.
Mélyen szégyelljék magukat mind!
szöszmösz
A pécsi lakosok követeljék ki lemondását, vagy fizessék -/fizetjük/ továbbra is az agresszív, pofátlan köztörvényes bűnözőt. Megérdemlik, mint mi is a többi jellemes nagyeszűt.
nyanya001
Csak ne nagyon dugdossák, mert képes lesz még szaporodni ! - :))
kukac50
Az egész Fidesz egy gennyláda, nem engedik el az ilyeneknek a kezét,mert Ők is ilyenek.
Desischado
Ugyan kérem! Hiszen tökéletesen illik a fideszbe! Köztörvényes bűnöző, arrogáns, pofátlan bunkó, hazug, és még sorolhatnám! Méltó tagja ennek a bandának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.