Fizetett sajtóközleményt volt kénytelen megjelentetni az mno.hu-n Zsigó Róbert fideszes képviselő.

A bocsánatkérés előzménye Zsigó egy 2013. május 12-i nyilatkozata. Ebben többek között azt állította, hogy Bajnai "félezer embert tönkretett" és a Hajdú-Bét károsultjainak pénze szolgálja kampányát.

Bocsánatot kérek Bajnai Gordontól, amiért valótlanul állítottam, hogy a Hajdú-Bét Wallis általi megvásárlásakor a Wallis vezetője volt, a cég felszámolását ő vezényelte le, a Hajdú-Bét vagyonát kiszervezte, ezzel félezer embert tönkretett és a Hajdú-Bét károsultjainak pénze Bajnai Gordon kampányát fogja szolgálni.

Zsigó Róbert,
a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség képviselője

– olvasható az oldalon.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@JAJMÁR: a fidesz olyan mint a toklász ha bekerül a bőr alá már csak műteni lehet...az emberek még nem fogták fel otthon, hogy a választásokkal már nem lehet eltüntetni az elmúlt 5-10 évet...a cégek a kormányhivatalok, a média a bíróság az ügyészség a nav, a földek, az uniós pénzek...minden a kezükben van...bárki is legyen a következő a bársonyszékben nem tehet egyebet, mint hogy a viktor új-bábja legyen...
innen már nincs visszaút...és ha el is mennének...a bedőlt cégek, a tönkrement emberek a külföldre gazdaságimenekültek, már vissza nem térnek...ez olyan mint ukrajna 5-10 évvel ezelőtt...kirúgták a sámlit most már csak az esés jön és a végén a sanyarú jövő...ez van...nem minden sztori végződik happy end-del...csak ezt az emberek még nem fogták fel...még mindig úgy vannak vele sokan, hogy ezek csak mással történhetnek meg...keserű lesz az ébredés...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
köhögő bolha
ZserbóRobi egykori krémes-mester polgármester,napi szinten gyűjtögette az alapanyagot Vitya alsónadrágjában, a csicska tanoncok nála vizsgáznak!
JAJMÁR
@szaboria1: 15:25 Valószínű, hogy az ítélet nem nevezett meg médiafelületet, csak annyit, hogy "nyilvánosan" ! Ez megtörtént - mindegy, hogy hol -, osztható, terjeszthető !
JAJMÁR
@karma1: 00:36 A bírói döntésnek örülök - a bűnbánó nem igazán érdekel -, de az a tény, hogy a bíróság "kötelezte", azt jelenti, hogy van még igazságszolgáltatás ebben az országban :) A bíróságokban lehet bízni ! Ott van pl. az Ökotárs ügye is :) ..
Feltételezem, hogy érzik a háttérben az OBH elnökének a támogatását, -akit én is elismerek. Nem számít, hogy hívják a férjét, ő itt nem feleség, és úgy tűnik gerince is van :))
(Én küldtem be ezt a hírt, de a Propeller átnevezte, és elvette, mert már a saját profilomban, a beküldésekben sem találom. Nem probléma, csak meglepődtem, de persze lehet, hogy ezmár így működik. Nagyon ritkán élek a beküldés lehetőségével.)
amaramaistanna
@bundi: Szerint Jogalapú számonkérés kell.Az erózió elindult belülről.Nekünk kívülről kell nyomást gyakorolnunk. Úgy gondolom,hogy a választás alapvetően jogokat sértő trv. alapján történt.
karma1
@JAJMÁR: Altalaban NEM soktak a bekuldott hireket atnevezni, nagyon erdekes, ha a Tieddel megis ezt tettek...:o((( Fo, hogy itt a cikk...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.