Az adóhatóság listájának egyik leghíresebb szereplője jelenleg adótanácsadással és NAV-ellenőrzéssel reklámozza magát. Zuschlag János majdnem 80 millió forintos adótartozást halmozott fel – derült ki az RTL Klub Híradójából.

Korábban 6 év fegyházbüntetésre ítélték a volt szocialista politikust, mert társaival együtt szabálytalanul költöttek el összesen 70 millió forint közpénzt. Az adóhatóság most jelentős tartozást állapított meg nála: a kamatos kamatokkal együtt számolva 80 millió forintra rúg az összeg.

Zuschlag azt állítja, tőle nincs mit lefoglalni. Szaktudását és felhalmozott tapasztalatát jelenleg adóhatósági ellenőrzésekkel és vagyonosodási vizsgálatokkal kapcsolatban ajánlja – áll tanácsadócége honlapján. A csalásért elítélt volt politikus a 2014-es választások előtt tűnt fel újból, amikor is az Új Magyarország Párt vezetőjének adott tanácsot – de elmondása szerint nem kapott szolgáltatásaiért cserébe pénzt. A párt, amely egyébként 149 millió forint állami támogatást vett fel, a választáson nem jutott egyetlen mandátumhoz sem.

A legnagyobb adótartozása cégeknek, nem magánszemélyeknek van: a NAV nyilvántartása szerint több mint 130 ezer cégnek van összesen 924 milliárd forintos hátraléka.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A bünti egyáltalán nem érte el a feladatát a pali ott folytatja ahol a múltkor abbahagyta...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@vonotok: A látnok szólna belőled...
wagabund
Szégyen, hogy ez így hír lehet... már az a hír is gyalázatszámba ment, amikor győzikével nyitottak volna éttermet...suba a subával...? horribile dictu: similis simile gaudet..

Csoda, ha az emberek akaratuk ellenére, az ilyen híreket olvasván, szinte észrevétlenül gyűlölködővé válnak... ha ez a ganaj a többivel együtt közmunkán kapirgálná az utat-(mert semmihez nem ért),- akkor tisztelnék a hivatalt, mert következetes...de így? ...

Ez is, győzike is mosolygósan dicsekednek a címlapon... legközelebb a középső ujját fogja valamelyik felmutatni a hivatalnak.. no meg az ország népének...

aszonygya: coki hülye népség... mi meg fizetünk.
szaboria1
De a nyugdíjast faggatni tudja a NAV miből adta meg a kölcsönét 400000.-ft miatt. A sok celeb meg milliókkal tartoznak és élnek mint Marci hevesen.
Mobil123
te qrva élt!!! Szaktudását és tapasztalatát??? miben?? lopáspól?? csalásból?? Hülyenk születni kell azt nem lehet tanulni!
kukac50
Az hír az amit Zuschlag elkövetett,(mások helyett ült) A Fidesz nem fizetett Neki annyit a választások előtt,hogy kifizesse a tartozását.
Minden vagyonát elkobozták,miből fizetne?
Akik milliárdokkal tartoznak az Nav-nak és az alvállalkozóknak arról miért nem beszélnek? Nem a Zuschlaggal kellene foglalkozni, a pártja 50 milliót kifizetett
a fennmaradó részért meg becsülettel leülte az idejét.
A Nagyokkal foglalkozzanak ne az ilyen kicsi félrevezetett hapsval
Senara
..2010 ... "Elmondta, hogy a 70 milliós kár 75 százaléka, mintegy 50 millió forint megtérült, és szerinte lényegtelen, hogy ezt ki fizette. Akár barátok, ismerősök, rokonok is összeadhatták...és még mindig van 80 milla tartozás ?www2.borsonline.hu/20100318_panaszkodott_a_bortonviszonyokra_zuschlag

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.