Orbán Viktor falujának polgármestere immáron egy saját áruházlánc létrehozásán is ügyködik. Mészáros Lőrinc, Felcsút első embere a hazai láncok közül a szövetkezeti alapon működő Cooppal tárgyalt arról, hogy bevásárolja magát a láncba, igaz, egyelőre eredménytelenül.

A magyar hipermarketlánc terve készül, áldozat még nincs, ugyanis a Népszabadság információi szerint az első kiszemelt, a Coop vezetői nemet mondtak Mészárosnak. A lap úgy tudja, a felcsúti polgármester távoli országrészek ÁFÉSZ-áruházainál is érdeklődött. Egyelőre nem jött létre az üzlet, mert a hazai lánc vezetői nemet mondtak Mészárosnak.

Évekkel korábban a másik hazai láncot, CBA-t is a szájára vette az iparági pletyka, miszerint ott is jelentkeztek kormányközeli kérők.

"A Fidesz és Orbán Viktor legteljesebb cinizmusáról árulkodik, hogy miközben megfojtja az élelmiszerkereskedelmet, a saját barátjának – aki a kormány idején gazdagodott meg – megpróbál piaci részesedést biztosítani” – nyilatkozta az RTL Híradójának az Együtt képviseletében Szigetvári Viktor. Az ellenzéki párt felszólította az állami földpályázatok és közbeszerzések nyerteseként meggazdagodott felcsúti polgármestert, hogy minden forinttal számoljon el, amit az üzletlánc megszerzésére szán.

Orbán Viktor milliárdos barátjáról tegnap írta meg a Propeller, hogy az M1-es autópálya mellett hotelt vett, kedden pedig, hogy Bicske közelében egy kisvárosnyi terület lett a cégéé.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@szöszmösz: Tüntetés lesz február 2-án, mikor Angela Merker érkezik.
www.facebook.com/events/1548165792104316/

"Találkozzunk február 2-án hétfőn délután a Magyar Rádió épülete előtt!

Angela Merkel, Németország kancellárja aznap látogatóba érkezik Magyarországra, és az Andrássy Gyula Egyetemen előadást is tart. Legyünk február 2-án hétfőn délután sokan a Pollack Mihály téren, mutassuk meg Merkel asszonynak, és mutassuk meg a világnak, hogy Európához akarunk tartozni, hogy büszke európai polgárok vagyunk, és eszünk ágában sincs változtatni ezen!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
...és Nyugat-Dunántúl hivatalos neve 2016. január 1-től Mészárosland ! Ha van Burgenland, miért ne lehetne Mészárosland is ? Pénz van - sose fogy el !
kakaósbögre
fehér ember nem vásárol ennél a féregnél.
73
Mikor olvassuk már azt a hírt;mészáros lőrinc kötelet vett magának.ui;propeller ez még jó?
mate03
@papa.49: Nem baj! Majd megnyitja a nemzeti kuplerájt,luxus kurvákkal! Abba több pénz van mint a Coop-ban!
panellproli
Ennek nem áruház lánc kéne hanem olyan amit a nyakába lehetne akasztani!
Senara
Mészáros Lőrinc saját áruházláncot akar... később lenyomná a CBA üzletláncot is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.