Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban elképzelhetőnek nevezte a bankadó fokozatos csökkentését a következő években.

A különadó esetleges mérséklésével kapcsolatban a kormányfő felidézte azt a korábbi vállalásukat, hogy miután sikerül megmenteni az országot az összeomlástól, azt követően ezt az adónemet lecsökkentik olyan szintre, amely "nem ismeretlen Európában".

A magyar gazdaság ma jól teljesít, ezért fel lehet vetni ésszerű módon, hogy a kormány visszatérjen erre a korábbi vállalásra a következő években fokozatosan, tervezett módon – közölte.

Orbán a reklámadóról: a magyar ember érdeke az első

Arra a felvetésre, hogy több kritika is érte a magyar kormányt német üzletemberek részéről – például a reklámadó miatt –, Orbán Viktor úgy reagált: "ahol össze tudjuk egyeztetni Magyarország pénzügyi érdekeit az ő (az üzletemberek) gazdasági érdekeikkel, ott mindenhol megállapodásra törekszünk". Ahol viszont ez nem lehetséges, "ott elsőbbséget kell adni a magyar emberek érdekének" – mondta.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
A Magyar embereknek az az érdeke,hogy munkájából meg éljen.
Nem az ,hogy minden pénteken a nemzeti hülyeséget hallgassa.
Mint egy Marxista esti egyetemen ok itatják,hogy neki mért jó az ha fizethet az eddig ingyenesen használt utakért.
zöldszem
Én mindig, a magyar nép "javát" akartam!: meg is szereztem! (Orbán Viktor)
colibri
A magyar emberek érdekeire való hivatkozás, na ez az a nagyon nagy cumi, amit még mindig vannak, akik bevesznek! Ha az emberek érdekeit venné figyelembe, akkor nem a fidessesek meggazdagodásáról szólnának a napi hírek és a nagy dicshimnuszt nem a médeában kellene harsogni, hanem az emberek éreznék a saját bőrükön.
kakaósbögre
a magyar emberek érdeke hogy lecsukják ezt a férget.
Pestilence
Vajon melyik magyar ember érdekéről beszél?
Gondolom a sajátjáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.