A rendszerváltás ősbűne elfogadni a munkanélküliséget mint természetes állapotot – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban.

A foglalkoztatás bővülésével kapcsolatban a kormányfő azt mondta: a magyar emberek dolgozni akarnak, a magyar büszke nép, ha lehetősége van rá, nem akar más kegyelemkenyerén élni, hanem a saját munkájából akar megélni.

A mostani kormány partnere ebben az embereknek, így ez a "természetes életösztön" azonnal megjavítja a foglalkoztatottsági, munkanélküliségi mutatókat – tette hozzá.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
A rendszerváltásnak egy nagy bűne van,hogy ilyen méteres ló nemes szerve hatalomban maradhat.
A többi meg mint egy isten ügy imádja,meg se kérdőjelezi ,hogy amit mond az igaz.
Csak legyen valaki a jobb oldalon kit lehet követni észre sem veszi menyi színe változáson esett már át bölcs vezér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@eszegfu: Dagadtnak már eléggé, Döbrögi bíró, már csak a Ludas Matyi hiányzik...
Senara
Pártfőtitkár elvtárs megszólalt ...A mostani kormány partnere ebben az embereknek, így ez a "természetes életösztön" azonnal megjavítja a foglalkoztatottsági, munkanélküliségi mutatókat – tette hozzá " orbitálisat "füllentve " ...Lézer semmit sem ér Jankó az egészségügyet vette górcső alá ... ... Neki ez lett kiadva polgárok , tapsolnak , éljeneznek és hurráznak . Ők elégedetten hátra dőlnek és "ötletelnek" tovább .
dr. prédikátor
Cigus fecalicus!!! A rendszerváltás bűne az hogy ti hatalomra kerültetek!Nélkületek már nem itt tartanánk! Elloptátok az országot, az emberek lelkét, !!! Loptok csaltok hazudtok, mutyiztok!!!
troppauerhumer
Orbán megállapodna Putyinnal a gázról,... bízik abban, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök budapesti látogatása alatt tető alá tudja hozni a hosszú távú gázszállítással kapcsolatos megállapodást.
Így "ma nincs biztosítva a magyar gazdaság működéséhez szükséges energia 2015 után, és ma nincs biztosítva a háztartások gázellátása sem 2015 után. Ezt a kérdést kell nekem megoldanom."

Ez így nettó hazugság!!!Mivel az idén valóban lejáró keretegyezmény szerint a lejáratig fel nem használt gázmennyiség felhasználásáig az egyezmény automatikusan meghosszabbodik, az egyezményt újrakötni ráérne 2017 vége felé. Tekintettel arra, hogy a földgáznak nincsen a kőolajhoz hasonló egységes világpiaci ára, érdemes lenne az új keretegyezménnyel minél tovább várni. Jelenleg ugyanis a Gazprom-régiónak számító földgáz ára a legmagasabb. A következő időszakban rohamos világpiaci földgázár-egységesülés várható, s az gázpala-kitermelés robbanásszerű megindulása miatt jelentősen csökkenő árszinttel. Magyarán megmondva: 2015 elejéhez képest 2017 végén jó eséllyel fele árért lehetne hosszú távra lekötni az orosz gázt Magyarország számára. Ez feltehetően azt jelenti tehát, hogy a most megkötött egyezmény révén az ország mérhetetlen nagy összeggel többet fog 2017 után fizetni annál, mintha okosan és nem túl korán szerződne. Éppen ezért ez a mostani elkapkodott földgáz szerződés káros hatásaiban vetekszik a PAKS2-ével, és a magyar érdekek elárulását jelenti, illetve az orosz érdekeknek való behódolást. Mindezt akkor, amikor a fejlett nyugati világ (EU, Németo, USA) lényegében egy dolgot várnak csak el: Magyarország erősítse meg szövetségi elkötelezettségét, s ne erősítse meg az orosz alávetettséget.
Felmerül hát a kérdés: MIT KAP MAJD A MAGYAR DIKTÁTOR OROSZ BARÁTJÁTÓL CSERÉBEN? Mennyit, milyen számlákra?
nemkati
Esküszöm hányingerem van ettől az embertől! Amikor dicshimnuszokat zeng a magyar ember tulajdonságairól, kinyilatkoztat megfellebbezhetetlen igazságokat, felfordul a gyomrom. Nem ilyen maszlagokkal kell a magyar embereknek hízelegni, hanem valódi munkahelyek teremtésével, a nehéz munkával megkeresett javaiknak a nem elrablásával, az ország állapotáról igaz adatok közlésével, tényleges szólásszabadság biztosításával, a rászorulók megsegítésével, a magasszintű tudás, képzés megszerzéséhez szükséges feltételek megteremtésével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.