A UPC telefonos munkatársainak nem felhőtlen a mosolya: az ügyfélszolgálatot Romániába telepítik, és ennek nem mindenki örül.

Az Index egy olvasói levélre hivatkozva számolt be arról, hogy az ügyfélszolgálat kivonul. Az üggyel kapcsolatban megkeresték a UPC-t is: kiderült, hogy a hír igaz, bár csak részben.

„A UPC telefonos ügyfélszolgálatát a hatékonyság növelése és az ügyféligények gyorsabb és jobb kiszolgálása érdekében átszervezzük. Ennek a folyamatnak a keretében budapesti telefonos ügyfélszolgálatunk bizonyos funkcióit átszervezzük, illetve veszprémi telefonos ügyfélszolgálati irodánkból a feladatokat 2015 folyamán fokozatosan Budapestre és Romániába költöztetjük át” – írja a cég.

Az ügyfélszolgálat kitelepülő része Erdélybe, Brassóba költözik, mert tapasztalataik alapján

Romániában is hasonló képzettségű és minőségű erőforrással tudják megoldani a feladatokat, de költséghatékonyabb módon, és az így felszabaduló erőforrásokat „az ügyféligények magasabb szintű kielégítésére tudják átcsoportosítani”. A telefonos ügyfélszolgálat egy része már most is Brassóból működik, a most Veszprémben működő egységet pedig Budapestre költöztetik.

Az áttelepítést segítendő a lemorzsolódók helyére már nem vesznek fel új munkatársakat; az átszervezés várhatóan néhány tucat munkatársat érint. „ A legjobb teljesítményt nyújtó veszprémi munkatársaknak felajánljuk a Budapestre költözés vagy a távmunka lehetőségét, illetve megpályázhatnak más szervezeti egységben megüresedő munkaköröket. Az érintett munkatársak mindvégig fair és átlátható hozzáállásra számíthatnak a UPC részéről az átszervezési folyamat során” – közölte a cég.

A UPC hangsúlyozza az ügyfelek a változásokkal csak jól járnak: „A UPC ügyfeleit kizárólag pozitív értelemben érintik az említett változások [..] az eddigieknél is gyorsabban és rugalmasabban tudjuk majd kiszolgálni” – ez nem is árt, mert az ügyfeleknek nem ritkán 40 percet is kell várni, mire sikerül beszélniük valakivel.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szép lassan minden nyugati érdekeltségű cég elköltözik keletebbre, vajon miért is, mert ott nem piszkálják őket nem rakják a nyakukba az adók, adóját, és nem akarják ,,felvásárolni,, xarért, húgyért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@orogordog: üdv ördög! :)) Régen láttalak, remélem nincs semmi gond! :) Mármint az (k)orrmányon kívül...:)))
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Kösz az infót...
orogordog
@Pálinkafőző Rézüst: üdv neked is! minden változatlan.
micfild
@simmering73: Az E-ON meg Kolozsvárra mendegélt.
igy megy ez, orbániából menekülnek a befektetők. ez mind azért van, mert magyarország jobban teljesit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.