Gyorshír – azt mondja az MTI. Hát, akkor itt van, ne feszengjenek tovább. Németh Szilárdot választotta meg új elnökévé a Magyar Birkózó Szövetség pénteki tisztújító közgyűlése.

A szavazáson a 125 érvényes szavazatból 70-et kapott Németh Szilárd és 55-öt az eddigi elnök, Hegedűs Csaba, aki 1992-tól irányította az MBSZ-t.

Németh Rezsi Szilárd lett a birkózó szövetség elnöke

A fideszes országgyűlési képviselő beszédében megköszönte a bizalmat, s hangsúlyozta, hogy szoros volt a verseny, ami azt jelenti, hogy rengeteg támogatója van az eddigi vezetésnek, éppen ezért szeretné megtartani az eddigi értékeket a jövőben.

"Nyújtsunk egymásnak kezet és dolgozzunk együtt a magyar birkózás sikeréért" – mondta Németh Szilárd, a Csepeli BC vezetője, akit öt évre bíztak meg az MBSZ irányításával.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Szégyelljék a küldöttek, hogy egy igazi szakember helyet politikust választottak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@eszegfu:kezdem előröl:-) Beszédes ez a kép! 3-4 ember tapsol, de a legtöbb rá se néz." . Valóban az ! Szerettem volna látni kinek mutatja fergeteges örömmel Rezsi "simicska" a győzelem jelét . ...
eszegfu
@Senara: Szerintem csak a fotózás kedvéért! Majd felakasztja az irodája falára. De az is lehet, hogy csak körbe kellene nézni valamelyik galériában...netalán-tán róla is van egy Tereskova által készitett festmény.
fütyi
@papa.49: Ne velem foglalkozzatok- ha nem tudjátok kiről van szó- hanem a puha gerincű Rezsi Szilvesztrával. OK. Ha én értettem volna félre, akkor: BOCSI.
papa.49
@fütyi: Nem terólad volt szó nekem szavam járása a ,,fütyi, a pali,, ha megbántódtál elnézést kérek tőled, nem állt szándékomban...
fütyi
@papa.49:
OK. Köszi intelligens "pali" vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.