Az Indexnek írt levelet az V. kerületi önkormányzat arról a burkolathibáról, amit Juhász Péter is kifogásolt.

Ebben az áll többek között, hogy:

"Múlt éjszaka javítási munkálatokat végeztek az Irányi utca – Váci utca kereszteződésében: kicserélték a törött köveket, elhárították a balesetveszélyt, és ezt a munkát folytatni is fogják a napokban. A végleges javítást megnehezíti a téli időjárás, hiszen száraz idő és 0 fok feletti hőmérséklet kellene ahhoz, hogy maradéktalanul elhárítsák a burkolathibát. A Belváros Új Főutcája projekt egyébként, melybe a jelölt utcarész is tartozik, 48 hónapos garanciával rendelkezik, ezért a kivitelező természetesen azonnal javítja a hibákat. A munkálatok várhatóan kora tavasszal fejeződnek be, ekkora készül el ugyanis a lakossági kérésre tervezett, két új gyalogátkelőhely is."

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@keresztapa: Merkel valóban nem egy barbibaba, de nem is ezért szeretjük. 0rbán a hatalmas potrohával és a tahó viselkedésével szintén nem az angol királyi család sarja. És mégegyszer mondom: nem Merkel nyújtotta kézcsókra a kacsóit, hanem 0rbán hozta a szokásos bunkó formáját.
keresztapa
@nemkati: Nem azt állítom. hogy Orbán nem bunkó, nagyon is az, sőt csakis az.
A női kecsesség ezt a bunkó magatartást, nem tudta ki bekkelni, ez az ami sértő a női gyengébb nemre. Egy nőt mindenkor jellemezni kell a frissességnek, üdeségnek, kívánatosságnak, találékonyságnak, hajlékonyságnak lehet még mást is sorolni a nő nem csodálatára.
nemkati
@keresztapa: Na ebben egyetértünk. :)
keresztapa
@nemkati: A burkolat javításával? Vagy magával a burkolás minőségével. Ez az a alvállalkozói tevékenység, amiért a Fő vállalkozó nem is fizetett.. . Csakhogy a cím is érintve legyen.
nemkati
@keresztapa: Ezt nem tudom. Mindenesetre manapság szokás az alvállalkozót nem kifizetni. De a cikk szerintem amiatt íródott, hogy ha a te kerületedben, vagy az én falumban történik mindez, akkor pár hónapig úgymarad az a járda. Esetleg évekig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.