A jobb sorsra érdemes kiskereskedelmi hálózat története – ahogyan egy gyalogos kívülálló látja – szinte példaszerűen mutatja, hogyan lehet elszúrni egy alapvetően jó ötletet, és kitenni mindenféle idióta célpontnak. Bánná a fene a boltokat – csakhogy a példa ma már a magyar gazdaság minden ágazatára, szinte minden alegységére, cégére, vállalatára igaz. És a jelenlegi kormány gazdasági elképzelései alapján ez így van jól, ez a jövő útja, a felemelkedés záloga. Hm.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az árak nem egységesek de amint a trafikosok szíves vállalnak politikai aktivista munkát.
"a beszerzést irányító csoport a haszonból jónéhány, immár saját tulajdonú üzletet épített: az árak néha alacsonyabbak, mint a sokat szidott angol és francia érdekeltségű diszkontokban. (Hogy ez mennyire köszönhető az áfa-kikerülés módszereinek, azt mostanában vizsgálják a szervek.)"

Hány éve árulják beszerzési ár alatt ezeket a termékeket? Hány éve vizsgálják Hagyót? Az eredményt már csak unokáink láthatják, ők viszont nem fogják tudni mi is volt az a CBA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.