Csütörtök délután kellett újraéleszteni egy biztonsági őrt egy XI. kerületi CBA-ban, végül nagy nehezen eltakarták a földön heverő testet, míg a kiszolgálás zavartalanul folyt tovább.

Az Index számolt be egy olvasó elmondása alapján arról, hogy csütörtök délután a Tétényi út-Etele út sarkán lévő CBA-ban nagy csődület volt, de kivételesen nem a kosárért álltak sorba, hanem rosszul lett egy biztonsági őr.

Az olvasó furcsállta, hogy a kiszolgálás zavartalanul folyik, az emberek jönnek-mennek, míg épp próbálnak újraéleszteni valakit. Végül a testet kosarakkal takarták el a többi vásárló elől.

A CBA kommunikációs igazgatója az Indexnek elmondta, hogy az egyik biztonsági őr esett össze. Munkatársai azonnal hívták a mentőket, közben egy vásárló és egy elsősegély-nyújtási vizsgával rendelkező dolgozó a mentők telefonos irányításával elkezdték a mesterséges lélegeztetést.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Linna
És? Mi lett szegénnyel?
Szerintem meg kellene oldani, hogy ne egész nap álldogáljanak, ettől sok ember kikészül.
Nem úgy értem, hogy karosszékbe üljenek, hanem pihenőidő, csere-őr, "magasles", legalább a fenekük tetejét tudnák valamire néha rápihentetni. Sajnálom őket, ez nem jó munka!
random
@Linna: Azóta is kómában van. (barátom) Nem ehetnek, nem ülhetnek le és persze sokkal többet dolgoznak, mint ami a bérpapíron szerepel. Napok óta összvissz 2 órákat aludt.
kukac50
300 forintos órabér miatt lett rosszul amit kapnak.
Linna
Köszönöm az infót!
Nem sok embert rázott meg a dolog... Az előző véleményemet fenntartom, javítani kellene a helyzetükön!!!
Anna Mária
@random: Nyugodjék békében.
Nagyon sajnálom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.