Lakhelyelhagyási tilalomra enyhítette a Fővárosi Törvényszék a Simon Gábor egykori MSZP-elnökhelyettessel szembeni házi őrizetről rendelkező kényszerintézkedést.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Te láttál már becsületes politikust?Az összesnél lehetne "valamit" találni,persze ahol el sem kezdődik a vizsgálódás,ott ugye nem.Ez persze nem ment fel senkit,csak ne olyanok akarjanak elszámoltatni,akik milliárdokat harácsoltak össze és még életükben nem dolgoztak,csupán politizáltak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@wagabund: Az oka hogy minden eszközzel rákenjenek valakire, valamit amit utána szavazótábor csámcsogva tud hajtogatni, nem védem a volt szoci politikusokat, de ennyi idő alatt a szÜgyészség segítségével se tudtak rács mögé dugni egyet se az azt jelzi, nem volt miért, vagy ,,közös mutyik,, is vannak, se így se úgy nem jó egyik se...
wagabund
akinél tényleg kínos probléma van, azt egy tucat beöltözött kommandós kiséri még szarni is, vagy véletlenül meghal útközben, vagy igen-nagyon zárt katonai tárgyalást tartanak...

ez a szerencsétlen tényleg csak utálatos kép a tapsikoló népnek...legyen örömük is, miközben drágán megfizetnek mindent, akárkire is szavaztak..
dr. prédikátor
Remélem a Simonról levett jeladót Kurbány viktorra teszik!!!
papa.49
@wagabund: Még az se életbiztosítás, ha bekísérik jó páran, lásd. a Weisz Tamás, bár szerintem él valahol Dél-Amerikában új személyazonossággal, vélhetően új külsővel...
wagabund
@papa.49: asszem nem lehetetlen amit írsz...
F_Viktor
@wagabund: A Simon "ügy" lényege az időpontban rejlik. Vagyis a választások előtt kellett egy bilincses jelenet a közmédiákban, ez kell a fityeszes szavazónak. 2010-ben is hatásos volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.