Hiszékeny Dezsőt, a XIII. kerület országgyűlési képviselőjét hivatali vesztegetéssel vádolja az ügyészség. A Magyar Nemzet bírósági forrásokra hivatkozva állítja, hogy a politikus egy Visegrádi utcai üzlethelyiségen bukott meg.

A Visegrádi utca 9. szám alatt van egy üresen álló üzlethelyiség, itt üzemelt régebben a Rigoletto presszó. Egy magát vállalkozónak álcázott fedett nyomozó érdeklődött az ingatlan iránt, amit maga az akkori alpolgármester mutatott meg neki. A nyomozó vételi ajánlatára Hiszékeny előbb nemet mondott, később viszont besétált bizalmasán keresztül felvette a kapcsolatot a nyomozóval, és közölte: ötmillióért szó lehet az ingatlan eladásáról.

A bírósági dokumentumokra hivatkozó Magyar Nemzet szerint nem volt szó provokációról, mivel a politikus maga határozta meg, hogy az üzlethelyiség mennyiért lehet az állítólagos vállalkozóé. A pénzt végül nem vette át, de a bűncselekmény ettől még befejezett.

Hiszékeny ártatlannak vallja magát, az eljárást koncepciósnak tartja, és az ügyészséget okolja. Ha bűnössége beigazolódik kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
@wagabund: Viszont ha fehéren feketén rá van bizonyítva akkor a tagadásnak nem lenne értelme, ezt azért Hiszékeny Dezső is tudja! Ráadásul a pénzt végül nem vette át! Mi van? Jó ha ez végül mégis igaz, büntetést érdemek, de letöltendő nyolc évet??? Különösen annak fényében, amit ma a hatalmon lévők nyíltan, szemrebbenés nélkül naponta megtesznek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@wagabund: Ja, és valószínűleg létezik egy hangfelvétel is az esetről, ha mindez igaz! Amit Hiszékeny Dezsőnek sejtenie kell ezek után. Tehát a tagadásnak ha bűnös nincs értelme!
wagabund
@Katalina62: igen, ezt tartogatták a végsőkig, mint a hasmenést a wc-ig..most odaértek, hadd menjen a versenyző a levesbe.
Persze, ha nagy játékos, akkor a Napot is letagadja az égről...áááá, hamisítvány... akkor azzal is elszöszmötölnek egy darabig, közben tagad,tagad,tagad,...

aztán nyolc-tíz év múlva meg már kit érdekel?
vukkocska
Csak azt nem értem, korrupt kormányunkat miért nem próbálja így lebuktatni egy fedett nyomozó, vagy mi a franc. Lenne dolga bőven. Szemét gusztustalan banda.
Katalina62
Azért érdekes, hogy a Magyar nemzethez már megint kiszivárgott az ügyészségtől olyan dolog aminek tilos lenne!
Toby
Nem lesz itt 8 év, de még csak 5 sem ! A volt kussgazda torgyán-helyettes sem kapott ennyit, pedig ott 20 "dokumentumot" vett át, azaz 20 millát !
coyote3
Arogán, szógyártó, meg a lézeres jankó miért nem bukik meg? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.