A Fidesz arra szólítja fel Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, adjon be igazi vagyonnyilatkozatot, mert amit benyújtott, arról kiderült, hogy hazugság – mondta Dunai Mónika, a kormánypárti frakció szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján. Vejkey Imre szerint a mentelmi bizottság nem vizsgálhatja Bajnai ügyét.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Mert már megunta a hülyékkel való vitát. aminek nincs értelme.
Gemüs52
Azt mondják legjobb védekezés a támadás ! Mivel ők csalnak és hazudnak ezt most rá akarják kenni másra ! Nagyon átlátszó !
zöldszem
Nem fért minden rá a söralátétre!
Sejtettem én, hogy kicsi lesz!
Na, de, hogy nem fér rá mindezt, tudniuk kellett volna. Hisz nem sikerült Rogánnak, Kósának stb sem!
miazavalami
Mert már megunta a hülyékkel való vitát. aminek nincs értelme.
Bercifiu
Rubovszi megmondta, hogy nincs mit keresni, mert egy kib@szott fillér állami pénz nem vett fel. Már látom lelki szemeim előtt, azt a kéjes vigyort, amint Rubi követeli a nyilatkozatot.
papa.49
Futnak még néhány kört aztán hamvába holt lesz a történet, mert nincs semmi alapja amit a spiné oly lelkesen követel...Apropó ki ez a hölgyemény, melyik ,,uborkafáról,, szakították???
Toby
Patkányék melegítenek a veszprémi választásra a sajátos, szokásos meseáradattal !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.