A Jobbik elnöke szerint le kell váltani az elmúlt 25 évet, és olyan rendszerre van szükség, amit az emberek sajátjuknak érezhetnek. A párt évértékelő rendezvényén adták át Ángyán Józsefnek a Pongrátz Gergely érdemkeresztet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Nagyot csalódtam Ángyánban. Mi lesz kis hazánkban, ha még a normális emberek is lököttek? Azt mondja:
"Az egykori államtitkár rövid beszédében tisztességes néppárti, keresztényszocialista, nemzeti elkötelezettségű politikát sürgetett, kijelentve: az államot belakta a tőke, ami törvényeket diktál, az életet szabályoztatja a politikával."
Nem a tőke, a piac diktál és ugye ott még mindig jobban élnek az emberek, holott már Kádárék is jósolták "rothadását".
Sajnos nálunk nem a tőke, hanem a maffiahálózat diktál. Nincs piacgazdaság, államosítás van.
Aztán meg a nemzeti szocializmus Ángyán szerint olyan jól bejött Hitlernél?
Mert a Jobbik ezt akarja - és most már Ángyán is?
Mi lesz ebből az országból ismét...?
papa.49
@oncogito: Tök igazad van de kérdem én mit a jobbik a Pongrátz Gergely díjjal, mi köti őket ahhoz az emberhez, úgy rúgta volna őket valagba hogy seggen csúsztak volna ki a körútra...
Az Ángyán meg totál kiakasztott, ezek szerint nem az fájt neki hogy szétosztották az állami földeket hanem nem az ő haverjai kapták, EZ IS CSAK EGY MEGÉLHETÉSI XARZSÁK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.