Lefoglalta a végrehajtó Mikola István biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkár, az első Orbán-kormány egykori egészségügyi minisztere vagyonának egy részét.

A politikus február 1-jén közzétett vagyonnyilatkozatából derül ez ki, amelyben több tétel is meg van csillagozva, és a csillagoknál magyarázatként az áll, hogy családtag  CHF alapú lakáshitelében kezességvállalás miatt végrehajtó által lefoglalva.

Mikola ezt nem banki hitelek, tartozások számára fenntartott rovatban tüntette fel, hanem egy másik rubrikában, de a nyilatkozat 60 ezer svájci frankot említ mint családtag lakáshitele kezességvállalása miatt. Ez nagyjából 17,8 millió forintnak felel meg mai árfolyamon.

A politikus megtakarításai közül megvannak még a biztosításai, ezeknek a kedvezményezettje a lánya, az OTP-számláján pedig 530 ezer forint van.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Semmi probléma, szivarkám. 47 ezerből prímán meg lehet élni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Semmi probléma, szivarkám. 47 ezerből prímán meg lehet élni.
Gyuri Géderről
Rá szabtál öcsém! gumi nélkül szívod a cumit.
lampa laz
Hogy lehet az, hogy a zorbán az útszélén hagyta ezt a zembert?
papa.49
Az a bizonyos pikszis, amiből kiesett mikor kikotyogta a ,,20 évre bebetonozzuk magunkat,, na ennek iszod a levét koma...
cikicakk55
Egy másik cikknél azt írják,hogy Mikolánál mindent lefoglaltak a végrehajtók.
propeller.hu/itthon/3056392-mikolanal-mindent-lefoglalt-vegrehajto
Én nem hiszem el,hogy csak 530.000 ft van az OTP bankszámláján. Azt sem hiszem el,hogy minden vagyonát feltette a kezességre..Kizárt,hogy egész politikai pályafutása alatt csak ennyi pénzt nyúlt le.Kicsit jobban kéne kutakodni.Van ott még jóval több is,csak nem jó helyen keresik. Ennyi pénzt az utolsó helyen kullogó FideSS katona is megkeres.Sőt.Ellenzékben lévő politikusoknak nagyobb a vagyonuk mint neki.
quadrocopter
" biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkár" Mi a f@szom ez a mocskos, idióta sunyi állat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.