Fahidi Éva másodszor találkozott Angela Merkel, német kancellárral, aki február 2.-án Budapesten a miniszterelnök és az államfő mellett, az Andrássy Egyetem diákjaival is eszmét cserélt, majd a budapesti zsinagógába látogatott. Ha van egyetlen érték a Földön, akkor az az emberi élet. Mert megismételhetetlen és visszahozhatatlan – mondta Fahidi Éva, aki korábban interjút adott az Origónak. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A Don-kanyar túlélőjét is bemutathatták volna neki! Nem csak őket sajnáljuk, ne legyen kettős mérce!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsizsike
Aranyos ez a túlélő néni, ahogy mondja a tanulságost. De miért Merkel asszonynak meg nekünk mondja, hiszen mi is túléltük nélküle is.
1magyar
@Anna Mária: Mire gondolsz? Miért nem nézett szembe a múltjával az ország?
De igenis szembenézett és elismertük felelősségünket, konkrétan még a fideszes vezetők is.
mate03
@hetöndöe: @1magyar: Nagyon sajnálom a Don kanyarban elesett honfitársaimat! A holokauszt áldozatait! De sajnos az akkori vezetőink bűnét,nekünk kell vállalnunk! A Németek már megtették!Mi meg csak mosakszunk! Ki is üzent hadat Oroszországnak és az Usának? Ismeritek a mondást? Jajj a legyőzötteknek!
Anna Mária
@1magyar: Viccelsz.
A német megszállás áldozatainak emlékművét nézd csak meg.
m.macskosz
@nena: Mik terjednek itt rólam?!
Cseréld le az informátorodat:
a légynek sem tudok ártani,
szándékosan meg nem bántok soha senkit. :)
keresztapa
@Anna Mária: Igaz micsoda zsidó ellenállást váltott ki. Mintha lenne valami közük az ország magyar igaz valós, történelméhez azon kívül, hogy rátelepedtek az országra. Talmud szerint minden az övék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.