Az M1 tudósításában lényegében Orbán Viktor találkozott Orbán Viktorral. És egyet is értettek egymással.

A közös sajtótájékoztatóra a hazai sajtó részéről csak a közmédia képviselőinek adták meg a lehetőséget a kérdésre, amely az eurázsiai helyzetre vonatkozott, a Frankfurter Allgemeine Zeitung újságírója azonban mások helyett is rátapintott a lényegre: Orbán Viktort és Angela Merkelt a liberalizmusról, illetve az illiberalizmusról faggatta.

A köztévé híreiből ez a rész azonban kimaradt, ugyanis nézetkülönbség adódott a két ország vezetője között. Míg Angela Merkel nem is tudta értelmezni, hogy mit jelenthet a demokrácia liberalizmus nélkül, addig Orbán Viktor gyakorlatilag kiállt tusnádfürdői kijelentése mellett. Angela Merkel ennél a résznél vágott feledhetetlen arcot.

A díszdoktori cím kapcsán a híradó szerkesztői is előhozták a liberális vonulatot. Itt már Merkel egy másik kérdésre adott megfogalmazását hozták elő, ahol azt mondta a német politikus, hogy „nem hiszi, hogy a liberalizmus lenne az egyedüli a demokráciában. Az ő pártja három gyökérrel bír: liberális, keresztényszociális és konzervatív".

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
@F_Viktor: ugyan.Ráhelkét is az én adómból stafírozzák mégse hívják közRáhelnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feco fero
@human: Gyerekeket ne-bántsuk ok nélkül? Mi magyarok vagyunk olyan leleményesek, hogy bármire találunk okot! Éppen ezért kellene felnőnie sok embernek arra, hogy a gyerekeinkkel kapcsolatba ne keressünk okot, semmire, hiszen ami őket illeti, az mind a mi felelősségünk! Persze ha nagy korúvá válnak , és önálló életet élnek, minden dologért Ők a felelősek, és nem a szüleik! Ekkor pedig nem tisztességes arra hivatkozni, hogy kik a szülők, stb. Ekkor külön külön felelősség alapján kellene ügyet csinálni, nyilvánosság elé állni, de csak tényekkel igazoltan!
human
@feco fero: De ugye látod az összefüggés a két felnőtt önálló ember milliárdos megbízásai és Orbán kapcsolatában?
brutus
@F_Viktor: ...Keszthely utan...itt is !!
F_Viktor
@brutus: Már most biztos, hogy jó évet fognak zárni Ráhelék.
brutus
@kkalman: Akkor mar MINDENHOL ???!!! Közvilagitasmutyi !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.