Bár a rendőrség a külügyminiszterkedő Navracsicsnak adott volna sofőröket és egy A8-as Audit is, ám ő inkább egy A6-os Audit használt - írja a VS.hu.

A lap cikke szerint az extrákkal felszerelt  autó így havonta majdnem egymillió forintba került a tárcának. Az írás alapján mintha a drága autóbérlést a már Szijjártó Péter vezette tárca a volt külügyminiszter nyakába akarná varrni: eleinte azt állították, az Audit Navracsics hivatalba lépésének napján vették bérbe (2014 június) majd módosítottak az álláspontjukon, és május 28-át mondtak.

Tavaly év végén a Fideszen belül is komoly vita kerekedett a kormánypárt vezető politikusainak költései miatt. Giró-Szász András szállodaügye, Habony Árpád táskája, valamint Lázár János és Kósa Lajos házvásárlása miatt Pokorni Zoltán novemberben ezt mondta: a korrupciós vádak miatt a Fidesz vezetői nem engedhetik meg maguknak az urizálást.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
Mikor lesz már az előrehozott választás, már alig bírom kivárni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Desischado: De mentő autóra egészség ügyre ,oktatásra nincs!
Desischado
@mate03: Sok másra sem, de minek is? Bagatell, fő, hogy nekik telik márkás verdára! Hogy szakadna az ég rájuk!
kukac50
Minek vetnek ki útadót, ha ilyen sok pénz van a kormány kezébe,hogy meggondolatlanul elherdálják?
papa.49
Azért találnak ki nap mint nap új adókat hogy holnap, meg holnapután is legyen mit elverni az ,,úri huncutságaikra,, a navracsicska éppen olyan szemét mint a többi,nem különb egyik a másiktól...
Juhász István
...Én meg 2011.ben vettem,HITELRE egy Fordot, 480.000.-ért. Már kifizettem... ISTENEM...havonta 900.000. és még csak nem is az övé, csak bérelt...
Rumcájsz
Ezt Hitler írta saját népéről!

"Az én személyes meggyőződésem elejétől fogva sziklaszilárd volt: a végletekig gyűlöltem ezt a hitvány, népcsaló bandát. Már régen tisztában voltam azzal, hogy esetükben nem a nemzet jóléte, hanem saját üres zsebük megtöltése játszotta a főszerepet. Az a körülmény, hogy most képesek voltak az egész népet feláldozni, szükség esetén az egész országot tönkretenni céljuk eléréséért, arról győzött meg, hogy megértek a kötélre. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.