Elrabolták és három napig meztelenül fogva tartották egy cég vezetőjét Budapesten, a feltételezett elkövetőket emberrablás gyanúja miatt őrizetbe vették, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat – közölte a rendőrség szerdán a police.hu honlapon.

A rendőrök január 12-én egy budapesti szállodát ellenőriztek, ahol az egyik szobában három férfi egy negyedik, meztelen férfit őrzött. Ő a nyomozónak azt mondta, erőszakkal hurcolták el Vásárosnaményból. A másik három férfi azt mondta, megbízást teljesítenek, de nem tudják, miért kell vigyázniuk a cégvezetőre.

A 44 éves sátoraljaújhelyi férfit Vásárosnaményba csalták egy parkolóba még január 9-én, ott egy mellé kanyarodó autóból kiszállt egy számára ismeretlen fiatal, aki térden rúgta és bekényszerítette egy autóba, elvették a mobiltelefonját, majd a budapesti szállodába vitték. A feltételezett megbízónak, a budapesti B. Róbertnek elszámolási vitája volt a fogva tartott férfival, 17 millió forintot követelt tőle.

Miután a rendőrök minden feltételezett résztvevőt beazonosítottak, január 21-én Budapesten elfogták, majd előállították őket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, majd emberrablás gyanúja miatt a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatásukat.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
sajnos nem derül ki, hogy melyik volt a fideszes maffiózó:
- a pucér férfi?
- a térdenrúgós?
- a rendőr?
nezelodo
Lehet, hogy jobban járt mint a fijjuk egyik kedvence, akit nyakig beástak, és otthagyták, bár az elszenvedő városi legendának mondja!
Mostanában amúgy jól el vagyunk látva ilyen városi legendákkal, díjakkal, "mindenki jobban jár" intézkedésekkel.
kukac50
Mi értelme volt meztelenre vetkőztetni?
intrepid
@kukac50: Ruhátlan ember nehezebben menekül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.